Home » TOTO nieuwe co-sponsor Sparta Rotterdam

TOTO nieuwe co-sponsor Sparta Rotterdam

21 juli 2020 - 10:00

Met ingang van dit seizoen zal het logo van TOTO prijken op de mouw van het shirt van Sparta Rotterdam en verwelkomen wij daarmee TOTO als co-sponsor van Sparta Rotterdam.

Arno de Jong, Chief Marketing Officer bij TOTO: “TOTO, de oer-Hollandse aanbieder van sportweddenschappen sinds 1957 en de oudste club van het betaald voetbal, dat moet wel een winnende combinatie zijn. TOTO is trots dat zij de nieuwe sponsor is van Sparta Rotterdam.”

Dave van der Meer, Commercieel Manager van Sparta: “Met TOTO verwelkomen wij een nieuwe partner in ons hoogste segment. De uitstraling van een organisatie als TOTO zorgt voor een goede match met onze club en wij kijken reikhalzend uit naar de mogelijkheden die er zijn om samen dit sponsorship de komende drie seizoenen te activeren.”

TOTO is een oer-Hollandse aanbieder van sportweddenschappen en de enige legale aanbieder van sportweddenschappen in Nederland. Elke dag is er een groot aanbod van sportwedstrijden waarbij de speler een voorspelling kan plaatsen op een sportwedstrijd. TOTO is één van de zeven spellen van Nederlandse Loterij. Jaarlijks investeert Nederlandse Loterij meer dan 45 miljoen euro in de Nederlandse sport via het NOC*NSF.

Klik hier voor meer informatie over TOTO.