fbpx
Home » Vacature: Manager Horeca & Events Sparta Stadion

Vacature: Manager Horeca & Events Sparta Stadion

16 juni 2021 - 08:54

Hé manager! Wordt het prachtige Sparta Stadion jouw werkplek? In deze rol ben jij zowel financieel, commercieel als operationeel eindverantwoordelijk voor alle events en horeca tijdens wedstrijden in het stadion. Een afwisselende en verantwoordelijke baan in het stadion van de oudste betaaldvoetbalclub van Nederland: Sparta Rotterdam. Samen met jouw team van enthousiaste ervaren medewerkers en studenten zorg jij voor de ideale gastbeleving van onze gasten en het behalen van onze doelstellingen. Bouw jij met ons mee?

Jouw functie
Je voelt je echt een ondernemer en weet dat hier veel bij komt kijken. Zo heb je commerciële, operationele, financiële én personele verantwoordelijkheid. Jij weet met jouw vakkundigheid, leidinggevende kwaliteiten en ondernemersmentaliteit je doelen te bereiken en je weet hands-on en proactief je team aan te sturen. Jij bent in staat het gastheerschap over te dragen aan jouw team. Met elkaar zorgen jullie ervoor dat de dagelijkse operatie goed draait en de gasten in het stadion optimaal worden bediend. Jij zorgt ervoor dat ons dienstenpakket zich iedere dag verder ontwikkelt. Hospitality is de basis van ons succes en dat doen wij onder het motto ‘Op z’n Spartaans’.

Het allerleukste aan deze baan vind jij de veelzijdigheid, waarin multifunctionaliteit wordt gevraagd. Buiten de operationele en leidinggevende taken ligt je focus vooral bij marketing/sales en is het jouw taak om commerciële successen te bereiken met het verhuren van zalen en het binnenhalen van events. Je werkt nauw samen met de commerciële afdeling van Sparta Rotterdam in relatie met de vaste sponsoren en supporters en hebt een eigen netwerk in de eventbranche en het regionale bedrijfsleven.

Naast een medewerker sales, een planner, een partymanager en een keukenchef, bestaat het team uit uitzendkrachten, stagiaires en studenten. Net zoals een trainer alleen succesvol kan zijn met een goede selectie, geldt dit ook voor jou en jouw team. Jij weet samen met jouw team altijd maximaal te scoren!

Jouw kennis en vaardigheden

  • Je beschikt over een HBO-denk- en werkniveau, bij voorkeur een hotelschoolopleiding of vergelijkbaar en je hebt een aantal jaren leidinggevende ervaring in horeca of op evenementenlocaties
  • Je hebt een open houding, je bent oplossingsgericht en communicatief vaardig.
  • Je weet je team te motiveren, inspireren en enthousiasmeren.
  • Je hebt ondernemerseigenschappen, jouw eigen eventlocatie past helemaal bij jouw ambitie.
  • Gastvrijheid zit in je natuur en je liefde voor voetbal is mooi meegenomen.
  • Je bent in staat om op alle niveaus te communiceren met stakeholders.
  • Je bent volledig budgetverantwoordelijk voor omzet en kosten binnen de exploitatie en rapporteert aan de directie die de administratie verzorgt.

Jouw verdiensten
We bieden een salaris conform de horeca cao, afhankelijk van jouw ervaring op basis van een fulltime dienstverband (38 uur p/w). Je bent vooral ook avonden en weekenddagen aanwezig tijdens wedstrijden en evenementen. Samen met de ambities van Sparta Rotterdam en de toekomstige uitbreiding van de faciliteiten bieden wij voldoende doorgroeimogelijkheden in een sportieve en inspirerende werkomgeving.

Jouw werkgever
Sparta Horeca is een werkgever die werkt onder de naam Via Sparta Events met twee gerenommeerde aandeelhouders: Van der Linde Catering + Evenementen en Sparta Rotterdam.

In het Sparta Stadion verzorgt Via Sparta Events op wedstrijddagen de horeca en catering in het gehele stadion bestaande uit twee a la carte restaurants, acht verkooppunten in de gracht voor 10.000 supporters en 30 skyboxen voor sponsoren en een lounge voor 800 businessclubleden.

Buiten de wedstrijddagen om is het Sparta Stadion een eventlocatie met diverse zalen en met het veld en de tribune biedt het mogelijkheden voor events van 10 tot 10.000 personen.

Eén ding is zeker: de activiteiten in het Sparta Stadion, de events en haar gasten vervelen nooit. Geen dag is hetzelfde en dat biedt afwisseling in je werk. Jij bent het gezicht voor onze Hospitality ‘Op z’n Spartaans’ en daarmee heb je een uitdagende en verantwoordelijke rol waarin je al je ambities kwijt kunt!

Ben je geïnteresseerd?
Ben jij deze ondernemende persoon met passie voor het vak? Reageer dan uiterlijk  1 juli 2021 op deze vacature door je CV met je motivatie/sollicitatiebrief in te sturen naar: personeelszaken@sparta-rotterdam.nl

Acquisitie naar aanleiding van deze advertentie wordt niet op prijs gesteld.