Home » Verleng je seizoenkaart

Verleng je seizoenkaart

18 mei 2020 - 15:40

Online verlengen

Je kan vanaf woensdag 20 mei, 10:00 uur je seizoenkaart online verlengen via jouw account op www.spartakaartje.nl

Het is heel simpel: Log in, klik op je eigen naam, ga naar het tabblad SeizoenClubCard, selecteer je huidige seizoenkaart en klik op ‘Verleng’ om de betaling af te ronden.

Kom je er niet uit? Download dan HIER het stappenplan.

In de Fanshop verlengen

Uiteraard kan dat ook. In de brief die je van ons  krijgt staat een adviesdatum vermeld vanaf wanneer je langs kan komen. Deze datum hebben we opgenomen om de drukte in de Fanshop te spreiden. Dat maakt het voor iedereen prettiger omdat er maximaal 5 personen tegelijkertijd in de Fanshop aanwezig mogen zijn.

Gezinskaart verlengen

Gezinskaarten kunnen uitsluitend in de Fanshop verlengen. Dit kan vanaf zaterdag 23 mei. Wij adviseren om niet met het hele gezin langs te komen i.v.m. de beperkte toegang tot de Fanshop i.v.m. de Corona-maatregelen. Mocht je als gezinskaarthouder geen enkele mogelijkheid hebben om langs te komen stuur dan een e-mail naar ticketing@sparta-rotterdam.nl

Eigen plaats gereserveerd

Als je afgelopen seizoen een seizoenkaart had dan is jouw huidige plaats gereserveerd tot en met dinsdag 30 juni a.s. Vanaf zaterdag 4 juli start de verkoop van de niet-verlengde plaatsen.