fbpx

Via Sparta Energie

Als ondernemer is energie en duurzaamheid belangrijk, maar ook het hebben van controle op je energiekosten. Maak daarom gebruik van Energie op z’n Spartaans!

Nemesys Energie, onderdeel van de Nemesys Groep, is de energiepartner van Sparta Rotterdam en helpt jou met energieoplossingen op maat. Wij zorgen voor een energiecontract dat past bij jouw behoeftes en helpen je bij het efficiënter en duurzamer maken van je energieverbruik. Voor elk bedrijf hebben wij de juiste oplossing op maat. Of je nu een grote fabriek runt vol zware machines of een kantoor met vier werkplekken. Wij bieden oplossingen op het gebied van energie inkoop, energiemanagement, duurzaamheid en energieadministratie.

Sparta Rotterdam hebben wij geadviseerd bij het sluiten van een nieuw energiecontract, ondersteund bij het voldoen aan de Wet Milieubeheer en wij voerden voor hen een Optimalisatie uit. Wil je weten wat we precies gedaan hebben en wat dat Sparta Rotterdam heeft opgeleverd? Lees dan hier ons interview met Algemeen Directeur Manfred Laros.

Wil je meer weten over Energie op z’n Spartaans of ben je gewoon benieuwd wat Nemesys Energie voor jouw bedrijf kan betekenen? Laat hieronder je gegevens achter, wij maken graag kennis met je.