fbpx

Via Sparta Energie

Sparta Rotterdam helpt Spartanen graag om de eerste stap te zetten naar een duurzame woning! Daarom organiseren wij, samen met onze energiepartner Nemesys, een duurzaamheidscollectief. Met Via Sparta Energie kies je eenvoudig voor hoogwaardige producten die jouw woning energiezuiniger maken met een aantrekkelijke collectiviteitskorting. Én met jouw deelname steun je ook nog eens onze mooie club! Wil jij ook je woning verduurzamen?

Doe dan de duurzaamheidscheck en geef aan in welk(e) product(en) je interesse hebt. Nemesys neemt z.s.m. contact met je op en voorziet je van alle informatie en uiteraard een vrijblijvende offerte.

Klik hier voor de duurzaamheidscheck van Nemesys

Als ondernemer is energie en duurzaamheid belangrijk, maar ook het hebben van controle op je energiekosten. Maak daarom gebruik van Energie op z’n Spartaans!

Meer informatie

Nemesys Energie, onderdeel van de Nemesys Groep, is de energiepartner van Sparta Rotterdam en helpt jou met energieoplossingen op maat. Wij zorgen voor een energiecontract dat past bij jouw behoeftes en helpen je bij het efficiënter en duurzamer maken van je energieverbruik. Voor elk bedrijf hebben wij de juiste oplossing op maat. Of je nu een grote fabriek runt vol zware machines of een kantoor met vier werkplekken. Wij bieden oplossingen op het gebied van energie inkoop, energiemanagement, duurzaamheid en energieadministratie.

Sparta Rotterdam hebben wij geadviseerd bij het sluiten van een nieuw energiecontract, ondersteund bij het voldoen aan de Wet Milieubeheer en wij voerden voor hen een Optimalisatie uit. Wil je weten wat we precies gedaan hebben en wat dat Sparta Rotterdam heeft opgeleverd? Lees dan hier ons interview met Algemeen Directeur Manfred Laros.