fbpx
Home » Vizier op oud-Spartanen: Eerste basisplaatsen Harroui, Goodwin trefzeker

Vizier op oud-Spartanen: Eerste basisplaatsen Harroui, Goodwin trefzeker

11 januari 2022 - 10:30

In deze rubriek wordt het vizier gericht op oud-Spartanen. Deze week: Goodwin, Mühren en Harroui.

Craig Goodwin
Craig Goodwin heeft afgelopen weekend zijn eerste doelpunt van het seizoen gemaakt. Hij voetbalt in de Australische competitie bij zijn geboorte plaats Adelaide United. De wedstrijd tussen de koploper Melbourne Victory en Adelaide bleef lang 0-0. In de 84e minuut kreeg de ploeg van Goodwin een tegendoelpunt. In de 91e minuut maakte Goodwin het 1-1 en konden de ploegen de punten verdelen. De voetbalclub staat op dit moment op de zevende plaats in de A-League.

Abdou Harroui
Abdou Harroui begon het jaar goed. Hij kreeg voor het eerst bij US Sassuolo twee keer een plek in de basis. Beide wedstrijden zorgde voor punten in de Serie A. De eerste wedstrijd van het jaar werd gelijkgespeeld met 1-1 en de wedstrijd van afgelopen zondag werd gewonnen met 1-5, uit bij Empoli. Sassuolo staat momenteel op de tiende plaats in de competitie.

Robert Mühren
De terugkeer van Mühren bij Volendam is voorlopig een succesvolle; ze staan op de eerste plaats in de Keuken Kampioen Divisie met zes punten voorsprong. Ook afgelopen weekend wist Volendam te winnen, thuiswedstrijd tegen Telstar eindigde in 2-1. Volendam kwam snel achter te staan na een vroeg doelpunt van Telstar in de vijfde minuut. Na een half uur werd de gelijkmaker gescoord, maar het winnende doelpunt kwam door Mühren in de 36e minuut, al zijn twintigste dit seizoen.