Home » Wedstrijdsponsoren Sparta – ADO Den Haag (4-2): Trofi Pack, BICT Groep, Domburg Sportprijzen Holland en Vuurenvaart

12 februari 2020 - 14:21

De thuiswedstrijd tegen ADO Den Haag heeft Sparta drie punten opgelverd. Bij rust leidde Sparta Rotterdam met 3-1 door doelpunten van aanvoerder Adil Auassar, aanwinst Patrick Joosten en de altijd kopsterke Bart Vriends. Na rust deed ADO Den Haag nog iets terug door een fout in de verdediging van de Kasteelheren, maar het was matchwinner Abdou Harroui, die na een verre oversteek de bal met zijn linkerbeen achter de doelman van ADO Den Haag binnen liet ploffen. Hiermee werd de eindstand bepaald op 4-2.

Harry van der Hout van Trofi Pack, dat bij deze wedstrijd eenmalig hoofdsponsor was, ontving uit handen van Patrick Joosten en Mohamed Rayhi het speciaal voor deze gelegenheid ontworpen wedstrijdshirt. Via deze weg willen wij Trofi Pack hiervoor bedanken en eveneens D&S Groep danken voor het beschikbaar stellen van het shirt, waardoor onze club op het Rood Witte Mannen & Vrouwen Diner 2019 een mooie bijdrage voor de Jeugdopleiding mocht ontvangen.

Bas Voermans van Captainsponsor, BICT Groep, ontving uit handen van Patrick Joosten en Mohamed Rayhi een gesigneerd shirt.

Domburg Sportprijzen Holland uit Monster was wedstrijdsponsor bij deze wedstrijd.

En Renno van Vuuren en Ivo Droog van wedstrijdbalsponsor Vuurenvaart ontvinen, eveneens uit handen van Patrick Joosten en Mohamed Rayhi, de wedstrijdbal en het -shirt waarmee maar liefst vier keer werd gescoord door Sparta.

Foto’s: Awé Krijger