Home » Wedstrijdsponsoren Sparta – Fortuna Sittard: BICT Groep, Faling Safety Control en Verkerk

Wedstrijdsponsoren Sparta – Fortuna Sittard: BICT Groep, Faling Safety Control en Verkerk

27 januari 2020 - 16:56

De thuiswedstrijd tegen Fortuna Sittard heeft Sparta één punt opgeleverd. Bij rust leidden de bezoekers met 0-1, het duel eindigde in 1-1. De wedstrijdsponsor BICT Groep kreeg na afloop bezoek van Mica Pinto en Jurgen Mattheij in skybox Het Middelpunt om hen te bedanken en een gesigneerd shirt te overhandigen. Op het terras bij de Jupiler Lounge kon Marco Faling namens Faling Safety Control de wedstrijdbal in ontvangst nemen van beide spelers. Man of the Match sponsor Verkerk heeft de laatste minuten vanuit de spelerstunnel mee kunnen kijken en kreeg na afloop een gesigneerd shirt overhandigd.

Na afloop brachten Mica Pinto en Jurgen Mattheij een bezoek aan skybox het Middelpunt waar Bas Voermans namens BICT Groep samen met Maurice het gesigneerde shirt in ontvangst namen.

Marco Faling mocht namens Faling Safety Control de wedstrijdbal op het terras van de Jupiler Lounge in ontvangst nemen uit handen van beide spelers.

Man of the Match sponsor Verkerk mocht de laatste minuten meekijken in de spelerstunnel en kreeg na afloop een gesigneerd shirt overhandigd.

Foto’s: Awé Krijger