Home » Wedstrijdsponsoren Sparta Rotterdam – Excelsior

Wedstrijdsponsoren Sparta Rotterdam – Excelsior

26 januari 2018 - 09:44

Op zondag 21 januari stond de stadsderby Sparta Rotterdam – Excelsior op het programma. De Spangenaren begonnen voortvarend aan het duel. Al binnen 5 minuten viel de 1-0 door een eigen doelpunt van Milan Massop. Lang kon Sparta Rotterdam niet van de voorsprong genieten want enkele minuten later was het alweer gelijk door Ali Messaoud. Brogno leek, vanaf 11-meter, Sparta Rotterdam met een 2-1 voorsprong de rust in te schieten maar wederom sloeg Excelsior vrijwel meteen toe. Messaoud maakte zijn 2e doelpunt van de middag. Een sterk slotoffensief van de Spartanen mocht niet baten. Anouar Haddouir scoorde vanuit een vrijetrap vlak voor het einde van de wedstrijd de winnende.

Wedstrijdbalsponsor was Arbo Rotterdam. De captainsponsor was Nederlof B.V en Man of the Match sponsor was Robey Sportswear.

Dragan Culic ontvangt als wedstrijdbalsponsor een gesigneerde bal uit handen van Roy Kortsmit & Arjan van der Laan.

Man of the Match Sponsor Robey Sportswear poseert met een gesigneerd shirt met Roy Kortsmit & Arjan van der Laan.

Foto’s: Gerard Vellekoop

Maarten Buitendijk ontvangt namens Nederlof B.V. als captainsponsor de aanvoerdersband van Leonard Nienhuis & Sherel Floranus.

Misura Sartoria is als winnaar maatshirt uit de trekking gekomen en worden speciaal in het zonnetje gezet.