Home ยป Wedstrijdsponsoren zien Sparta winnen van N.E.C.

Wedstrijdsponsoren zien Sparta winnen van N.E.C.

maandag 25 maart 2019 - 14:23

Sparta Rotterdam heeft op een zonovergoten zondagmiddag op Het Kasteel gewonnen van N.E.C. Nijmegen. Ondanks dat er meerdere spelers interlandverplichtingen hadden, wist Sparta Rotterdam een 1-0 zege te boeken. Het Kasteel was niet alleen volgepakt voor deze wedstrijd, maar kende ook nog eens vier wedstrijdsponsoren in de vorm van Hofmeier, Troostwijk, Vuurenvaart en Xenox die allen na de wedstrijd letterlijk in het zonnetje werden gezet.

Doelpuntenmaker Ragnar Ache overhandigde samen met zijn teamgenoot Bradley Martis een gesigneerd shirt aan Edwin Meijer namens wedstrijdsponsor Hofmeier op het ereterras.

Aan de Kasteelzijde brachten bassispelers Eduard Duplan en Mohamed Rayhi de aanwezige wedstrijdsponsor Troostwijk een aangenaam bezoek. Mathijs Hoek nam het gesigneerde shirt in ontvangst.

Vuurenvaart was deze middag de wedstrijdbalsponsor en de aanwezige groep kreeg na afloop deze bal ook in ontvangst van Ragnar Ache en Bradley Martis.

Ragnar Ache kroonde zich met zijn enige en daarom winnende goal tot Xenox-Man of the Match van de wedstrijd en ontvang het bos bloemen uit handen van Matti de Gram.