Home » Wedstrijdsponsoren bij thuisoverwinning op RKC

Wedstrijdsponsoren bij thuisoverwinning op RKC

maandag 4 maart 2019 - 11:34

In eigen huis boekte Sparta Rotterdam een moeizame zege op RKC Waalwijk. Lang stonden de bezoekers op voorsprong, maar in het laatste kwartier stelde Sparta orde op zaken: 2-1. Door de late ontsnapping was er veel enthousiasme en vrolijkheid in de zakelijke ruimten op Het Kasteel, zo ook bij de drie wedstrijdsponsoren. The Lean Six Sigma Company, Van Rijsoort Bending en Havana Orange waren bij de thuisoverwinning de wedstrijdsponsoren.


Tom Lindsen en zijn partner beleefde namens de Man of the Match-sponsor The Lean Six Sigma Company de laatste vijf minuten van de wedstrijd aan de rand van het veld en overhandigden de bos bloemen aan Man of the Match Fankaty Dabo.


Op het terras van de Jupiler Lounge ontving de wedstrijdsponsor Van Rijsoort Bending in de personen van Lars van Meeningen en zijn relaties het gesigneerde wedstrijdshirt uit handen van Royston Drenthe.


Royston Drenthe bracht de gesigneerde wedstrijdbal met een grote glimlach bij wedstrijdbalsponsor Havana Orange, vertegenwoordigd door Jacob-Jan Esmeijer en zijn partner.

Foto’s: Awé Krijger