fbpx
Home » Agenda items » Bezoek aan Stadshaven Brouwerij

Bezoek aan Stadshaven Brouwerij

07 februari 2022 - 13:22

Aan de Merwehaven in het Rotterdam Makers District, op slechts 1,83 km van Het Kasteel, is Stadshaven Brouwerij verrezen. In een 100 jaar oude, volledig gerestaureerde fruitloods van ruim 5.000 m2 wordt maar liefst 2 miljoen liter bier per jaar gebrouwen, waarmee ze zich qua capaciteit in de top 2 van grootste craftbrouwerijen van Nederland nestelen.

Nu de horeca weer open is, is het de hoogste tijd om eens te “gluren bij de buren” (en partner). Op woensdag 23 februari (16:00-17:30) organiseren we daarom een bezoek aan Stadshaven Brouwerij.

In het trendy Stadshaven Brouwerij Gastropub zullen we, met uitzicht op de bierketels en het water, genieten van de in-house gebrouwen craftbieren en de uitgebreide borrelkaart. Tevens zullen we een exclusieve tour krijgen, waarbij we niet alleen een kijkje achter de schermen in de brouwerij zullen krijgen, maar ook in hun rol binnen een spannend herontwikkelingsproject van Merwe-Vierhavens als een nieuwe hotspot in wording. Daarnaast worden we meegenomen in de fruitige historie van deze locatie, hun experimenten om nog duurzamer te brouwen en nog veel meer.

Tijdens dit event worden de huidige coronamaatregelen in acht genomen. Bij het betreden van het event zal Stadshaven Brouwerij aan de gasten dan ook een corona toegangsbewijs (QR-code) en ID vragen.

Het programma is als volgt:

16:00 uur:           Ontvangst
16:30 uur:           Rondleiding
17:15 uur:            Borrel
18:15 uur:            Verwacht einde

Schrijf je nu in!

 

Indien je na afloop op eigen gelegenheid nog wilt blijven dineren, is het aan te raden om direct bij Stadshaven Brouwerij een reservering te maken via tel: (0)10 307 6838 of mail: reservations@stadshavenbrouwerij.nl

Het verzamelpunt zal direct bij Stadshaven Brouwerij zijn.

Het adres is: Galileïstraat 24, 3029 AM Rotterdam

Op en rondom het terrein is volop gratis parkeergelegenheid.