fbpx

Algemene informatie

SPARTA CLINICS
TRAINEN ALS EEN SPARTA SPELER

Sparta Clinics biedt een gevarieerd programma om te trainen als een Sparta speler, zowel in Rotterdam als op een locatie naar keuze met het On Tour programma. Voetballers en voetbalsters vanaf 5 jaar zijn welkom. Lid of geen lid van een vereniging, meisje of jongen, veel of weinig voetbal ervaring, dat maakt niet uit. En voor de allerkleinsten tussen 0 – 5 jaar is organiseren we jaarlijks een Mini Kids Classic.

Wil je trainen als een Sparta Rotterdam speler onder leiding van Sparta Rotterdam trainers? Je ervaart hoe het is om speler van Sparta te zijn tijdens een leerzame clinic, (Keepers) Masterclass, Meidenvoetbal Masterclass en trainingen op maat op Het Kasteel of op het Sparta Jeugdcomplex. Ook komen we On Tour graag bij verenigingen of op locatie om een activiteit te organiseren.

Wil je weten welke activiteiten er op het programma staan? Bekijk dan de agenda. Wie weet ga jij binnenkort met een Sparta Clinics diploma op zak naar huis. Alle Sparta Clinics activiteiten staan in het teken van een onvergetelijke voetbalervaring boordevol voetbalplezier, aanvallen, omschakelen,verdedigen en aandacht voor individuele ontwikkeling.

Wil je meer informatie of heb je wensen voor een Sparta activiteit?
Laat het ons weten, want we brainstormen graag mee voor een onvergetelijke voetbalervaring op maat.