fbpx

Route en parkeren

Op wedstrijddagen is parkeren op de parkeerterreinen rondom het Sparta Stadion alleen mogelijk met een parkeerkaart. Deze zijn voorbehouden aan de sponsors van Sparta Rotterdam. Overige bezoekers adviseren wij om voor zover mogelijk met het Openbaar Vervoer te reizen of anders te parkeren in industriegebied Spaanse Polder. In dit industriegebied is er geen betaald parkeren.

Met de auto

Vanuit de richting Utrecht / Gouda:
A12 volgen tot Gouda, A20 richting Rotterdam.  Neemt u vervolgens afslag 12 (Spaansepolder).

Vanuit de richting Amsterdam - Den Haag A4 volgen tot Den Haag, A13 richting Rotterdam en volg de A20 richting Hoek van Holland.  Neemt u vervolgens afslag 12 (Spaansepolder).

Vanuit de richting Breda - Dordrecht
A16 volgen richting Den Haag, volg de A20 richting Hoek van Holland en neem vervolgens afslag 12  (Spaansepolder).

Vanaf afslag 12 - Spaansepolder
Onderaan de afrit rechtsaf richting Delfshaven. Onder het viaduct rechtdoor rijden tot de tweede verkeerslichten; vervolgens linksaf (Spaanseweg). Bij de eerstvolgende stoplichten rechtsaf (Horvathweg). Het Sparta Stadion ligt vervolgens aan uw rechterzijde.

Vanuit de richting Hoek van Holland
A20 richting Rotterdam/Den Haag. U neemt vervolgens afslag 12 (Spaansepolder). Onderaan de afrit rechtsaf richting Delfshaven. Bij de verkeerslichten linksaf (Spaanseweg). Bij de eerstvolgende verkeerslichten rechtsaf (Horvathweg). Het Sparta Stadion ligt vervolgens aan uw rechterzijde.

Vanaf 1 juni 2022 worden de betaald parkeertijden in de parkeerzones 510, 511, 513 (Bospolder, Spangen, Tussendijken) uitgebreid.

  • van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 23.00 uur.
  • op zondag van 12.00 tot 23.00 uur.

 

Plan hier uw route met het Openbaar Vervoer

Plan mijn reis

Openbaar Vervoer:
Tramlijn 8 en buslijn 38 stoppen naast het stadion. Tramlijn 4, 21 en 23 stoppen nabij het stadion. Metrohalte Marconiplein is op slechts 5 minuten loopafstand van het Sparta Stadion.

Minder Validen-parkeren:
Op wedstrijddagen kunnen bezoekers van Sparta Rotterdam met een officiële gehandicaptenparkeerkaart en parkeerschijf in de Spartastraat parkeren langs de gele gestreepte lijn langs het troittoir. Let op: Deze plaatsen zijn helaas niet te reserveren. Mochten deze plaatsen vol zijn dan adviseren wij een begeleider om de persoon in kwestie af te zetten in de Spartastraat en vervolgens een parkeerplaats elders te zoeken.