fbpx

Route

Met de auto

Vanuit de richting Utrecht / Gouda:
A12 volgen tot Gouda, A20 richting Rotterdam.  Neemt u vervolgens afslag 12 (Spaansepolder).

Vanuit de richting Amsterdam - Den Haag A4 volgen tot Den Haag, A13 richting Rotterdam en volg de A20 richting Hoek van Holland.  Neemt u vervolgens afslag 12 (Spaansepolder).

Vanuit de richting Breda - Dordrecht
A16 volgen richting Den Haag, volg de A20 richting Hoek van Holland en neem vervolgens afslag 12  (Spaansepolder).

Vanaf afslag 12 - Spaansepolder
Onderaan de afrit rechtsaf richting Delfshaven. Onder het viaduct rechtdoor rijden tot de tweede verkeerslichten; vervolgens linksaf (Spaanseweg). Bij de eerstvolgende stoplichten rechtsaf (Horvathweg). Het Sparta Stadion ligt vervolgens aan uw rechterzijde.

Vanuit de richting Hoek van Holland
A20 richting Rotterdam/Den Haag. U neemt vervolgens afslag 12 (Spaansepolder). Onderaan de afrit rechtsaf richting Delfshaven. Bij de verkeerslichten linksaf (Spaanseweg). Bij de eerstvolgende verkeerslichten rechtsaf (Horvathweg). Het Sparta Stadion ligt vervolgens aan uw rechterzijde.

 

Plan hier uw route met het Openbaar Vervoer

Plan mijn reis

Openbaar Vervoer:
Tramlijn 8 en buslijn 38 stoppen naast het stadion. Tramlijn 4, 21 en 23 stoppen nabij het stadion. Metrohalte Marconiplein is op slechts 5 minuten loopafstand van het Sparta Stadion.

 

 

Samen rijden naar thuiswedstrijden van Sparta Rotterdam

Met iedere thuiswedstrijd een uitverkocht Kasteel kan het op wedstrijddagen van Sparta Rotterdam in en rondom Spangen behoorlijk druk zijn. De ervaring leert dat bij thuiswedstrijden vele supporters met de auto naar Het Kasteel komen. Veel van de stoelen in deze auto’s zijn leeg, dat kan efficiënter. Om die reden heeft Sparta, in samenwerking met Slinger, een platform wat samen rijden naar wedstrijden faciliteert gelanceerd.

Een rit aanbieden

Deel je lege autostoel(en) in de widget links op deze pagina. Klik op: rit aanbieden. Supporters / Bezoekers uit de buurt die een rit zoeken kunnen vervolgens via e-mail contact met jou zoeken met de vraag of ze mee mogen rijden. Als jij dit per mail aan hen bevestigt, regelen jullie daarna onderling een handige plek om af te spreken én of jullie eventueel kosten willen delen zoals benzine of parkeren.

Meerijden

Ben je op zoek naar een rit om mee te rijden? Klik dan ook op de widget onderaan deze pagina en vervolgens op aangeboden ritten. Zoek een rit bij jou in de buurt en geef aan dat je mee wilt rijden. Er wordt dan een e-mail verstuurd naar degene die de rit aanbiedt. Zodra deze persoon bevestigd per mail is jouw rit geregeld. Tip: laat in het veld van het persoonlijke bericht een leuk tekstje achter waarom je mee wilt rijden en jouw mobiele nummer.

 

Klik hier om samen naar Sparta te rijden.

 

Met dit initiatief biedt Sparta supporters de mogelijkheid met elkaar in contact te komen om samen naar thuiswedstrijden van Sparta Rotterdam te rijden. Sparta heeft geen invloed en draagt geen verantwoording op de onderling gemaakte afspraken.