fbpx

Inspiratie & mogelijkheden

ACTIVITEITEN
Ben jij een avontuurlijk type? Of ga je liever voor een minder avontuurlijke activiteit? Wij bieden een breed pallet aan activiteiten, voor ieder wat wils; van een rondleiding door het stadion tot een kookworkshop. Van een activiteit als 'Escape the stadium'  tot een bekende gastspreker. Een workshop is een welkome aanvulling op een zakelijke bijeenkomst of de perfecte invulling van een teamuitje, bijvoorbeeld afgesloten met een borrel of diner.

FEESTEN
Van grote gezelschappen tot een intiem feestje, van bitterbal tot oester en desgewenst geheel in thema, het kan allemaal in het Sparta Stadion! Of het nou gaat om uw personeelsfeest, jubileum kerst- of nieuwjaarsfeest, wij denken graag met u mee!

TROUWEN OP Z'N SPARTAANS
Trouwen of uw jubileum in het Sparta Stadion vieren? Daar denken we graag in mee. Het mag het u en uw gasten aan niets ontbreken. Alles moet tot in de puntjes verzorgd zijn. Van locatie, catering, styling tot entertainment en personeel. Met de juiste aankleding, decoraties en styling creëren wij een sfeervolle omgeving. Benieuwd naar de mogelijkheden? Voor meer informatie of een offerte op maat, neem dan contact met ons op!

RONDLEIDINGEN
Wij kunnen een Rondleiding van +/- 1 tot 1,5 uur voor u organiseren door het Sparta Museum in Het Kasteel. Dit kunt u eventueel combineren met een koffieontvangst in Brasserie Kasteel Spangen.