fbpx

Parkeren wedstrijddagen

Op wedstrijddagen is parkeren op de parkeerterreinen rondom het Sparta Stadion alleen mogelijk met een parkeerkaart. Deze zijn voorbehouden aan de sponsors van Sparta Rotterdam. Overige bezoekers adviseren wij om voor zover mogelijk met het Openbaar Vervoer te reizen of anders te parkeren in industriegebied Spaanse Polder. In dit industriegebied is er geen betaald parkeren.

In de parkeerzones 510, 511, 513 (Bospolder, Spangen, Tussendijken) geldt betaald parkeren op de volgende tijdstippen:

  • van maandag tot en met zaterdag van 9.00 tot 23.00 uur.
  • op zondag van 12.00 tot 23.00 uur.

 

 

Samen rijden naar thuiswedstrijden van Sparta Rotterdam

Met iedere thuiswedstrijd een uitverkocht Kasteel kan het op wedstrijddagen van Sparta Rotterdam in en rondom Spangen behoorlijk druk zijn. De ervaring leert dat bij thuiswedstrijden vele supporters met de auto naar Het Kasteel komen. Veel van de stoelen in deze auto’s zijn leeg, dat kan efficiënter. Om die reden heeft Sparta, in samenwerking met Slinger, een platform wat samen rijden naar wedstrijden faciliteert gelanceerd.

Een rit aanbieden

Deel je lege autostoel(en) in de widget links op deze pagina. Klik op: rit aanbieden. Supporters / Bezoekers uit de buurt die een rit zoeken kunnen vervolgens via e-mail contact met jou zoeken met de vraag of ze mee mogen rijden. Als jij dit per mail aan hen bevestigt, regelen jullie daarna onderling een handige plek om af te spreken én of jullie eventueel kosten willen delen zoals benzine of parkeren.

Meerijden

Ben je op zoek naar een rit om mee te rijden? Klik dan ook op de widget onderaan deze pagina en vervolgens op aangeboden ritten. Zoek een rit bij jou in de buurt en geef aan dat je mee wilt rijden. Er wordt dan een e-mail verstuurd naar degene die de rit aanbiedt. Zodra deze persoon bevestigd per mail is jouw rit geregeld. Tip: laat in het veld van het persoonlijke bericht een leuk tekstje achter waarom je mee wilt rijden en jouw mobiele nummer.

 

Klik hier om samen naar Sparta te rijden.

 

Met dit initiatief biedt Sparta supporters de mogelijkheid met elkaar in contact te komen om samen naar thuiswedstrijden van Sparta Rotterdam te rijden. Sparta heeft geen invloed en draagt geen verantwoording op de onderling gemaakte afspraken.