fbpx

Sparta ClubCard

Een ClubCard aanvragen is tijdelijk niet mogelijk in verband met de overgang naar ons nieuwe ticketingsysteem. Vanaf begin april is het weer mogelijk om een ClubCard aan te vragen.

Met een Sparta ClubCard kunt u kaartjes voor wedstrijden van Sparta Rotterdam aanschaffen waarvoor een ClubCard-regeling van toepassing is. Dit zijn onder andere de zogenoemde risicoduels waarvoor geen vrije verkoopregeling geldt, en alle uitwedstrijden. Kortom een Sparta ClubCard biedt u de mogelijkheid deze wedstrijden in het stadion mee te maken! Met een Sparta ClubCard kunt u bij de Sparta Fanshop en via www.spartakaartje.nl tickets kopen.

Wilt u een ClubCard aanvragen? Dat kan! Door onderstaand formulier in te vullen en te verzenden, wordt een ClubCard op uw naam aangemaakt. De gratis Sparta ClubCard is 5 jaar geldig. Voor alle informatie over kaartverkoop van wedstrijden kijkt u op: www.spartakaartje.nl.

Let op: De aanvraag wordt niet goedgekeurd als u reeds een (Seizoen)ClubCard van Sparta of een andere club heeft! U kunt dus wel van meerdere clubs een SeizoenClubCard bezitten, echter niet meerdere ClubCards. Een SeizoenClubCard overruled een ClubCard.

Standaardvoorwaarden KNVB en Huishoudelijk Reglement Sparta Rotterdam

Elke (Seizoen)ClubCard-houder verklaart zich akkoord met de standaardvoorwaarden van de KNVB en het Huishoudelijk Reglement van Sparta Rotterdam. Beide zijn hieronder te downloaden. Evenals de voorwaarden van verstrekking van (Seizoen)ClubCard.

Download hier de standaardvoorwaarden van de KNVB
Huishoudelijk_Reglement_Sparta_Rotterdam
Voorwaarden verstrekking (Seizoen)ClubCard