Dineren op wedstrijddagen

Voorafgaand aan de thuiswedstrijden van Sparta Rotterdam gezellig een hapje eten met uw vrienden, familie of collega's op Het Kasteel? Wij ontvangen u graag in Brasserie Kasteel Spangen voor een heerlijke lunch of diner inclusief consumpties. Reserveer snel via onderstaand reserveringsformulier.

Zondag 13 september wordt de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe eredivisieseizoen voor Sparta Rotterdam afgetrapt tegen Ajax. Zij ontvangen Ajax om 14:30 uur op Het Kasteel, wij ontvangen u graag vanaf 12:30 uur in Brasserie Kasteel Spangen voor een heerlijke lunch. Onze chef-kok heeft het volgende menu voor u samengesteld voor een vaste prijs van €32,50 per persoon. Voor een meerprijs van €5,- verzorgen wij een heerlijk dessert voor u en uw gasten:

Lunchen op z'n Spartaans
Hoofdgerecht
Huisgegrilde bavette met een frisse salade, huisgemaakte frites en truffelmayonaise

Dessert (optioneel*)
Dame Ruby; Een nieuwe, gedurfde versie van de klassieke Belgische dame blanche (vanille roomijs en donkere chocoladesaus). De basis van donkere chocolade zorgt voor een solide smaakbasis, terwijl het roomijs en de chocoladesaus voor luchtigheid zorgen en een fruitig zure toets toevoegen.

In verband met de huidige maatregelen en nieuwe richtlijnen van het RIVM blijft Het Wapen van Sparta gesloten. Uiteraard kijken wij er naar uit u te mogen ontvangen in Brasserie Kasteel Spangen!

Wanneer u een bevestiging van ons heeft ontvangen is uw reservering definitief.