fbpx
Home » Agenda items » BICT Groep Cyber Security event

BICT Groep Cyber Security event

01 november 2022 - 12:00

Op dinsdag 22 november organiseert de BICT Groep, co-sponsor van Sparta Rotterdam, in samenwerking met Gemeente Westland, MKB Westland en Sparta Rotterdam een kennisevent over de digitale transformatie. Het event zal plaatsvinden van 13.30 uur tot 15.30 uur met aansluitend een borrel in de Jupiler Lounge op Het Kasteel.

De BICT Groep is al enkele jaren de ICT-partner van Sparta Rotterdam en ontzorgt met haar totaaloplossingen inmiddels ook diverse sponsoren van de Kasteelclub. Er komen tijdens deze middag diverse vooraanstaande sprekers uit de IT-branche aan het woord, waaronder Patrick Jordens van TT3P en Erik Rutkens van Hacksclusive. Ook Anko Goudswaard, Wethouder van Gemeente Westland, met onder andere de portefeuille Informatie Voorziening en ICT in beheer en Bas Voermans, eigenaar van de BICT Groep, komen aan het woord om de ontwikkelingen te delen.

Na het event is er voldoende mogelijkheid om op informele wijze met elkaar te netwerken, ervaringen en kennis te delen in de Jupiler Lounge.

De BICT Groep en Sparta Rotterdam nodigen je van harte uit op dinsdag 22 november voor dit event.