fbpx
Home » Agenda items » Business Club Seizoensopening: Spelerspresentatie

Business Club Seizoensopening: Spelerspresentatie

14 augustus 2023 - 14:39

Op maandag 4 september organiseert Sparta Rotterdam de jaarlijkse seizoensopening voor haar Business Club. Bij deze officiële zakelijke opening van het seizoen, kort na de sluiting van de transfermarkt op 1 september,  presenteert Sparta Rotterdam haar nieuwe selectie en staf.

Sparta ontvangt haar zakelijke relaties graag aan het einde van de middag in de Jupiler Lounge op de 1e etage voor een hapje en een drankje. Na het welkomstwoord is er een leuke quiz door het stadion opgesteld voor de echte Sparta kenners. Waar de quiz eindigt, start ook de presentatie van de spelers en staf. Vanaf de stoelen in de Kasteelloge kan je de spelers en staf aangekondigd zien worden en wordt je na afloop op het terras van de Ridderzaal op culinaire wijze in de watten gelegd.

Uiteraard biedt het eerste Business Club event van dit seizoen een uitgelezen mogelijkheid om nieuwe, maar ook bestaande business club leden te leren kennen. Wil jij graag met een bepaald persoon in contact komen? Laat het ons gerust vooraf weten!

Programma
16:00 uur: Inloop & ontvangst via hoofdingang
16:30 uur: Welkomstwoord & uitleg
Walking Quiz door het stadion
17:30 uur: Spelerspresentatie vanaf het veld
18.00 uur: Walking dinner
20:00 uur: Verwacht einde

Locatie:
Sparta Stadion, Hoofdingang, Spartapark Noord 1, 3027 VW, Rotterdam

Parkeren:
Kan tegen betaling tot 23:00 uur op P1 en P2.

De inschrijftermijn is verlopen, neem contact op met je accountmanager.