fbpx
Home » Agenda items » Business Lunch Breaks ‘Opleiden op z’n Spartaans’

Business Lunch Breaks ‘Opleiden op z’n Spartaans’

08 september 2022 - 13:46

Op donderdag 13 en donderdag 20 oktober organiseert Sparta Rotterdam twee Business Lunch Breaks, met ‘Opleiden op z’n Spartaans’ en talentontwikkeling als centrale topics.

Een groot deel van onze trouwe Business Club heeft afgezien van restitutie resulterend uit de coronaperiode, mede doordat Sparta Rotterdam heeft aangegeven dat dit ten goede komt van de eigen Jeugdopleiding. Concreet betekent dit dat er meerdere jeugdspelers zijn die, dankzij het afzien van restitutie door onze sponsoren, een contract hebben getekend of gaan tekenen bij Sparta Rotterdam.

We zijn er als club enorm trots op, dat we dit mede dankzij onze sponsoren kunnen realiseren. Mooie voorbeelden hiervan zijn Jesse Bal en Dylan Chigaroe, die inmiddels voor meerdere seizoenen door Sparta zijn gecontracteerd. Om een beeld te krijgen hoe 'De Sparta Jeugdopleiding' haar visie en beleid voert, willen we onze leden van de Business Club dan ook graag de gelegenheid geven om een kijkje achter de schermen te nemen.

In verband met de verbouwingen op Nieuw Terbregge gaan we deze bijeenkomsten bij onze opleidingspartner Excelsior '20 faciliteren. Op dit complex traint momenteel de midden- en bovenbouw (de O13, O14, O15 en de O16) van Sparta Rotterdam. Na afloop van de presentatie is er de mogelijkheid om (een gedeelte) van de training van één van deze teams te bekijken.

Programma:
13:00 uur: Inloop met lunch
13:30 uur: Aanvang Presentatie
15:00 uur: Training O16 (30 minuten buiten)
15:30 uur: Analyse en Vragenrondje
16:00 uur: Hapje en drankje

Locatie:
Excelsior '20
Sportpark Thurlede
Parkweg 415
3121 KK Schiedam

Let op: We kunnen maximaal 40/50 personen ontvangen per keer, dus geef je snel op voor een van de twee sessies.

Inschrijven kan hieronder:

Geen velden gevonden.