fbpx
Home » Agenda items » Familiedag

Familiedag

02 juli 2018 - 14:22

De Familiedag van het seizoen 2018-2019 vindt plaats op zaterdag 4 augustus. Wil jij deze feestelijke dag samen met duizenden andere Spartanen beleven? Kom dan naar Het Kasteel! Het volledige programma en alle informatie voor de Familiedag vind je hieronder.

Programma

12:00 uur             Opening Sparta Stadion (Kasteel- en Denis Neville-tribune)
13:00 uur             Start wedstrijd Sparta Rotterdam – sc Cambuur
14:45 uur             Start alle activiteiten op het voorplein
15:00 uur             Start rondleidingen Kasteelzijde
15:15 uur             Start alle activiteiten in het Sparta Stadion
16:00 uur             Start handtekeningsessie (t/m 17:30 uur)
17:30 uur             Einde Familiedag Sparta Rotterdam

Toegang
De Familiedag van Sparta Rotterdam is een groot feest voor jong en oud. Het succes van het evenement blijkt ieder jaar opnieuw, als supporters van alle leeftijden een onvergetelijke dag beleven op Het Kasteel. Toegang tot de wedstrijd en de Familiedag is gratis voor iedereen.

Openbaar Vervoer
Indien u met het Openbaar Vervoer komt adviseren wij u om met tramlijn 8 (stopt voor Het Kasteel), bus 38 (stopt op de Beukelsbrug) of de metro te komen (stopt bij Marconiplein).

Parkeren
Natuurlijk kunt u ook met de auto naar Sparta komen. Er kan gratis worden geparkeerd op P5. Parkeerterrein P5 vindt u tegenover het stadion, aan de andere kant van de Horvathweg.

Activiteiten
Uiteraard komen een aantal elementen, uit eerdere edities, terug op de jaarlijkse Familiedag. De rondleiding door Het Kasteel, spelerspresentatie en handtekeningensessie zijn weer opgenomen in het programma. Daarnaast wordt het voorplein en het stadion gevuld met vele springkussens en voetbalactiviteiten. Voor meer updates over activiteiten: hou de Facebook pagina van Sparta Rotterdam in de gaten.

Sparta Fanshop
De Sparta Fanshop zal geopend zijn op de open dag, vergeet hier niet een kijkje te nemen en koop iets uit de nieuwe collectie!

Kom jij ook?
Kijk ook op https://www.facebook.com/events/239796580146626/ en laat weten dat je erbij bent op zaterdag 4 augustus.