fbpx
Home » Agenda items » Oktoberfest Sparta X Dutchweek

Oktoberfest Sparta X Dutchweek

20 september 2022 - 15:59

Oktoberfest
Das große Oktoberfest! Schatzi…..zeit für eine Partie! In Rotterdam klinken vrijdag 30 september aanstaande de bekende meezingers, hossende feestknallers, stampende beats, guilty pleasures en onvervalste Schlagers. Samen met Via Sparta Events organiseren wij een geweldig Oktoberfest! Nergens wordt FEEST met zulke letters geschreven. Hier wil je natürlich bij zijn! Aan lange bierbanksets kan je genieten van gezellige tunes en bijpassende hapjes en drankjes, en laat je je gaan op de dansvloer. Zet vrijdag 30 september GROOT in je agenda, en zorg dat je dit niet mist!

Programma
Op dit onvergetelijke event hebben wij gezorgd voor een geweldige line-up die helemaal aansluit bij de sferen van Das große Oktoberfest! Party DJ W host de hele avond, én er zullen twee speciale acts aanwezig zijn om de avond in volle gang te brengen tussen 18:00 en 00:30.

Hoor jij Oktoberfest, dan hoor jij Otto Wunderbar! Van 19:00 tot 19:45 zorgt hij gegarandeerd voor de beste Après-Ski hits.
Van 18:00 - 19:00, van 19:45 tot 22:30 en van 23.30 tot het einde draait Party DJ W de heetste hits!
Van 22:30 tot 23:30 gaan jouw handjes de lucht in, én jouw voetjes van de vloer tijdens de party tunes van Fake Tits!

Trommel je vrienden, collega’s en partycrew op, en zorg dat je erbij bent!

Food & Drinks
Tijdens dit große Oktoberfest kunnen de typische gerechten niet achterblijven! Denk aan de overheerlijke braadworsten, burgers, frieten en nog veel meer. Genoeg keuze, en voor ieder wat wils!
Naast het verrukkelijke eten kunnen de bierpullen ook niet ontbreken op dit fest! Ook kun je bij de Sonnema Cocktailbar terecht voor super lekkere cocktails, mocht je liever wat anders drinken dan bier. Naast de Sonnema Cocktailbar is er een Silver Ocean Seltzer Spritz bar en zij verzorgen een welkomstdrankje voor alle bezoekers die vóór 19:00 binnenkomen. En wat natuurlijk niet te missen is, zijn de welbekende Flügelmeisjes in hun Flügelpakjes!

VIP
Voor de liefhebbers hebben wij ook complete arrangementen voor 10 - 12 personen die je kan reserveren voor een bepaald bedrag. Je hebt de mogelijkheid om diverse arrangementen af te sluiten, en te zorgen voor een top avond. Geef zo jouw avond een gouden randje!

Interesse? Mail of bel Lindy Hogedoorn op l.hogedoorn@viaspartaevents.nl of 0611882947.

Dresscode
Dress to impress! Ga jij er helemaal voor tijdens dit Oktoberfest? Een Dirndl en een Lederhosen zijn dan hele leuke en makkelijke keuzes. En trek vooral aan waar jij zin in hebt! Niets is verplicht.

Locatie
Dit Super Tolle Oktoberfest wordt georganiseerd in de Jupiler Lounge van het Sparta Stadion in Rotterdam van 18:00 tot 00:30 op vrijdag 30 september aanstaande.

Jupiler Lounge
Spartapark noord 1
3027 VW Rotterdam

Tickets
Ben jij bij het gezelligste Oktoberfest? Bemachtig hier je tickets, én zet je op aanwezig op Facebook. Jetzt geht los!

Wil je extra kaarten bestellen voor een introducé?
Tickets kun je bemachtigen via de link:
https://lnkd.in/dU-D63ZD

Meld je hieronder aan voor het Oktoberfest!

Geen velden gevonden.