fbpx
Home » Agenda items » Rood-Wit Verbindt Business Lunch ‘De wereld van innovatie’

Rood-Wit Verbindt Business Lunch ‘De wereld van innovatie’

14 augustus 2023 - 16:25

Rood-Wit Verbindt Business Lunch

In het seizoen 2023/2024 organiseert Sparta Rotterdam diverse thema-lunches voor haar Business Club. Binnen deze thema-lunches staat het zakelijke motto van Sparta ''Rood-Wit Verbindt'' centraal. Vanuit die gedachte brengt Sparta graag de bedrijven uit de Business Club fysiek bij elkaar en wordt hen de gelegenheid geboden om met elkaar in contact te komen. Naast de mogelijkheid tot het netwerken, wordt aan iedere lunch een inspirerend thema gekoppeld. De eerste editie van dit seizoen staat in het teken van 'de wereld van innovatie'.

De gastsprekers

Herman Poos is van oorsprong journalist en leidde daarna enige (voetbal)ondernemingen in de Verenigde Staten en in eigen land. Hij was gedurende tien jaar verantwoordelijk voor de communicatie van de KNVB, totdat hij de overstap maakte naar de wereld van innovatie.

Hans Schraders is commissaris bij een aantal private en publieke ondernemingen en auteur van de bestsellers Detaillistenmarketing en Account Management. Daarnaast publiceerde hij in tal van management- en opiniebladen.

Thema: 'De wereld van innovatie'

In het nieuwe boek 'Er ontstaat een ander Nederland' besteden Hans Schraders en Herman Poos aandacht aan kansen waarmee Nederland zijn vooraanstaande positie op de wereldmarkt kan behouden. Op basis van eigen analyses binnen een tiental sectoren en interviews met gerenommeerde opiniemakers analyseerden de auteurs een aantal belangrijke ontwikkelingen binnen het overheids- en ondernemingsbeleid. Zij bieden op basis van 130 acties/aanbevelingen, een weg naar 2030. Meer concreet: de stap van welvaart naar welzijn.

Het verhaal dat Hans Schraders en Herman Poos aan de Business Club gaan vertellen is gericht op de geopolitieke verschuivingen in de wereld en de daarmee gepaarde consequenties voor het bedrijfsleven in ons land. Daarnaast trachten zij een helder beeld te schetsen van hun blik op de groeiversnelling van het professionele Europese voetbal, het marktleiderschap van het mondiale voetbal binnen de entertainmentindustrie en de positie van Sparta binnen dit landschap.

Programma
11:30 uur: Inloop
12:00 uur: Aanvang Presentatie
13:00 uur: Netwerklunch
14:00 uur: Verwacht einde

Datum: Vrijdag 13 oktober

Locatie: De Brasserie
Spartastraat 7-9, 3027 ER, Rotterdam
Ingang naast de Fanshop

Let op: Betaald  parkeren tot 23:00 uur

Inschrijven kan hieronder: