fbpx
Home » Agenda items » Schaap & Citroen Lifestyle event

Schaap & Citroen Lifestyle event

15 augustus 2023 - 14:57

Schaap en Citroen Juweliers Lifestyle Event:

Schaap en Citroen Juweliers stelt op dinsdag 14 november (vanaf 18:00 uur), tijdens een volledig verzorgde avond, haar boutiques op de Meent exclusief open voor het zakelijke netwerk van Sparta Rotterdam.

De Business Club van Sparta krijgt die avond de mogelijkheid een bezoek te brengen aan de Breitling en Certified Pre-Owned Boutique in Rotterdam. De boutique beslaat zo’n 105 vierkante meter aan oppervlak, dat plaats biedt aan de twee verschillende concepten: een Schaap en Citroen Certified Pre-Owned Boutique en een Breitling Boutique. Op deze manier geeft Schaap en Citroen Juweliers ruimte aan een compleet aanbod hoogwaardige Pre-Owned – en nieuwe Breitling horloges. Deze boutiques zijn beiden geopend in september 2022.

De vraag naar Pre-Owned horloges blijft toenemen door de selectieve distributie en het beperkte aanbod van luxe horloges. Met de opening vorig jaar van de gloednieuwe Certified Pre-Owned Boutique in Rotterdam, speelt Schaap en Citroen Juweliers in op deze toenemende populariteit.

Schaap en Citroen is een juweliershuis met een rijke historie die teruggaat tot 1888 en daarmee behoren zij tot een van de oudste juweliershuizen van Nederland. Al 128 jaar lang biedt Schaap en Citroen Juweliers bijzondere juwelen en horloges in de mooiste collecties van internationale topmerken. Certified Pre-Owned horloges worden al sinds 2018 aangeboden door het huis.

Programma:
Inloop vanaf 18:00 uur
Exact programma volgt nog.

Adres:
De Meent 66-68, Rotterdam

Parkeren is mogelijk bij de volgende twee parkeergarages:
Parkeergarage st. Jacobplaats
Q-Park De Meent

Schaap en Citroen Juweliers stelt maximaal 50 plekken beschikbaar voor dit event, dus we hopen je inschrijving snel te mogen ontvangen!

Inschrijven kan hieronder:

De inschrijftermijn voor dit evenement is helaas verlopen. Neem contact op met jouw accountmanager of er nog plaatsen beschikbaar zijn.