fbpx
Home » Agenda items » Severs Breeman Business Trip München

Severs Breeman Business Trip München

22 november 2022 - 12:20

Severs Breeman Business Trip München
Champions League 1/8 finale: Bayern München - Paris Saint-Germain

Datum: dinsdag 7 maart 2023 t/m donderdag 9 maart 2023

Dit jaar gaat onze Business Trip naar München! Naast de gunstige loting tegen Paris Saint-Germain wat natuurlijk zorgt voor een prachtig affiche, hebben we toegang met onze Business Club, dankzij Severs Breeman,  tot een exclusieve tour door de BMW fabriek.

Wat kan je verwachten?
Bij aankomst op de luchthaven in München staat er een bus gereed om de groep naar het hotel te brengen. De kamers zijn waarschijnlijk nog niet gereed, maar de mogelijkheid om even op te frissen en de bagage achter te laten is er wel. Vervolgens vertrekken we rond de klok van 13:00 uur naar de binnenstad van München om daar de trip gezamenlijk af te trappen met een lunch in een typisch Duits restaurant. Hierna is iedereen vrij om de historische binnenstad van München te bezichtigen. Blijf je liever in een biercafé hangen? Ook goed! In de avond om 19:00 uur verzamelen we bij een trendy restaurant waarbij iedereen wordt voorzien van heerlijk diner.

De volgende ochtend start de 1e shift om 09:30 uur in de BMW fabriek voor de exclusieve tour. Deze tour duurt ongeveer 2 uur en we verzorgen aansluitend een (gezamenlijke) lunch in de Bavarie om 12:00 uur. Na de lunch, om 13:30 uur start de 2e shift. De groep die de ochtend is geweest heeft in de middag vrije voor een eigen planning en de groep die in middag de tour krijgt kan de vrije uurtjes in de ochtend goed besteden. We verwachten iedereen weer rond 16:30 uur in de binnenstad voor de borrel en de bratwursten. Vanaf hier vertrekt de bus om 18:30 uur richting de Allianz Arena! In het stadion zijn er nog mogelijkheden om wat te eten en te drinken. De wedstrijd vangt aan om 21:00 uur. Na afloop van de wedstrijd staat de bus weer gereed om het gezelschap terug te brengen naar het hotel.

Donderdagochtend worden we 11:00 - 11:30 uur weer verwacht op het vliegveld van München en blikken we terug op een fantastische trip!

Reisgegevens:
Hotel:
Leonardo Royal Hotel ****
Verblijf: Twee hotelovernachtingen o.b.v. tweepersoonskamers (twin of double)
* Inclusief ontbijt
* De meerprijs van een éénpersoonskamer bedraagt € 150,- p.p.

Vliegtickets KLM:
Heenreis: Amsterdam - München (KLM 1791)
Datum vertrek: dinsdag 7 maart 2023

Vertrek: 07:45 uur
Aankomst: 09:10 uur

Retourvlucht: München - Amsterdam (KLM 1792)
Datum retour: donderdag 9 maart 2023

Vertrek: 14:10 uur
Aankomst: 15:50 uur

Bezoek aan de BMW-fabriek München
Exclusieve rondleiding door de BMW Fabriek
Inclusief 2-gangen lunch in Brasserie 'Bavarie'

Hospitality:
Inclusief gezamenlijke lunch en diners

Transfers:
Inclusief transfer van en naar luchthaven in München
Inclusief transfer naar stadion

Het maximaal inschrijvingen is bereikt. Neem voor meer informatie contact op met je accountmanager!