fbpx
Home » Agenda items » Sparta Business Lunch Break ‘Personal Branding’

Sparta Business Lunch Break ‘Personal Branding’

15 augustus 2023 - 15:30

Sparta Business Lunch Break 'Personal Branding'
Om een vervolg te geven aan de Rood-Wit verbindt lunch, organiseren we ruim een maand later op vrijdag 24 november de Sparta Business Lunch Break. Bij deze editie gaan we in op het thema 'Personal Branding' en hoe jij als ondernemer dit het beste kan toepassen. LinkedIn is het grootste zakelijke netwerk ter wereld, met meer dan 950 miljoen gebruikers wereldwijd. In Nederland hebben we zelfs meer dan 10 miljoen LinkedIn-gebruikers, wat ons tot wereldkampioen op dit platform maakt. Er is geen plek ter wereld waar zo'n groot percentage van de beroepsbevolking actief is op dit platform. Deze presentatie is bedoeld om je te helpen LinkedIn effectiever te gebruiken, zodat je jezelf en organisatie kunt presenteren op een manier die aansluit bij je doelgroep.

Spreker:
Germain Henriquez richt in 2018 Wemessage Academy op, met als missie professionals en ondernemers mee te nemen in de wereld van online profileringen op LinkedIn. Hij heeft veel ervaring met het trainen en begeleiden van professionals op LinkedIn, met name op het gebied van employee branding, personal branding en social selling.

Zijn avontuur begon in 2005 als financieel adviseur bij ABN Amro Bank. In 2008 maakte hij de sprong naar New Business Banker. Maar het was pas in 2012, te midden van de bankencrisis, dat hij LinkedIn actiever begon te gebruiken om meer in verbinding te staan met zijn doelgroepen. Dankzij zijn zichtbaarheid, consistentie en rendement op LinkedIn werd hij in 2015 Regiodirecteur New Business. Daar had hij één taak: LinkedIn en Social Selling ‘bankbreed’ uitrollen.

Door zijn actieve rol in de samenwerking tussen ABN Amro Bank en LinkedIn Nederland werd hij steeds vaker gevraagd om zijn ervaringen te delen tijdens evenementen van LinkedIn. Door deze evenementen groeide zijn bekendheid als spreker en werd hij steeds vaker gevraagd om externe LinkedIn-trainingen te geven. In 2018 besloot hij om afscheid te nemen van zijn werkgever en samen met de oprichters van Wemessage de Wemessage Academy op te richten.

Inmiddels heeft Germain nationaal en internationaal succesvolle (persoonlijke) merken op LinkedIn helpen opbouwen, waarvan velen zichzelf nu LinkedIn Influencers of LinkedIn Top Voices mogen noemen. Vandaag de dag is Germain een veelgevraagde spreker en trainer als het gaat om op maat gemaakte workshops en trainingen op het gebied van LinkedIn. Hij deelt zijn kennis, enthousiasme en ervaring op het gebied van social media graag met met onze Business Club.

Programma
11:30 uur: Inloop
12:00 uur: Aanvang Presentatie
13:00 uur: Netwerklunch
14:00 uur: Verwacht einde

Datum: Vrijdag 24 november

Locatie: De Brasserie
Spartastraat 7-9, 3027 ER, Rotterdam
Ingang naast de Fanshop

Let op: Betaald  parkeren tot 23:00 uur

Bij afmeldingen binnen 5 werkdagen worden de kosten voor de catering doorbelast!

De inschrijftermijn is helaas verlopen!
Neem contact op met jouw accountmanager.