fbpx
Home » Agenda items » Sparta X VNOM Lunchbreak: Technische arbeidsmarkt

Sparta X VNOM Lunchbreak: Technische arbeidsmarkt

18 oktober 2022 - 09:26

Ben je benieuwd hoe je de juiste kandidaten kan vinden voor jouw openstaande vacatures? Benieuwd hoe je technisch, bouwkundig en personeel op kantoor kunt binden aan je organisatie? Dan nodigen we je graag uit voor ons Business Club lunchbreak Sparta x VNOM op 16 november van 11.30 – 14.00 uur met de (technische) arbeidsmarkt als onderwerp.

Tijdens dit evenement spreken we over uiteenlopende thema’s op de arbeidsmarkt en willen we graag praktijkgerichte inzichten met jullie en elkaar delen. VNOM is de bemiddelaar in de techniek en bouw en inmiddels al vier seizoenen te vinden op het Sparta-tenue. Sinds 2011 bemiddelen we vaklieden in technische en bouwkundige sector en het daarbij behorende office personeel. Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan over de arbeidsmarkt en de technische sector.

Tijdens de lunchsessie zijn er verschillende sprekers en kennissessies. CEO Jos Tunderman en Commercieel Directeur Rick Pouwelse zullen vertellen over de groei die VNOM heeft doorgemaakt, hoe we dat hebben kunnen realiseren en welke kansen en bedreigingen er voor jou zijn er in de huidige arbeidsmarkt. Tot slot geeft marketeer JP Schaddé van Dooren van VNOM inzicht in de kandidaten op de huidige markt en hoe je met inzet van de juiste marketingmiddelen tienduizenden sollicitanten per jaar kunt krijgen.

Tijdens de lunchsessie is er voldoende ruimte om met elkaar te sparren, te discussiëren en kennis met elkaar te delen over de voor veel bedrijven uitdagende vraagstukken.

VNOM en Sparta hopen je op woensdag 16 november te mogen ontvangen bij dit evenement. Inschrijven kan via onderstaand formulier!