fbpx

Seizoenkaartverkoop

Sparta Rotterdam zal de seizoenkaartverkoop op zondag 9 augustus stopzetten. Op dit moment zijn er 5.042 seizoenkaarten voor de publiekstribunes verkocht, waarvan 93% heeft gekozen voor de ‘In voor- en tegenspoed’-optie.

De redenen dat Sparta Rotterdam de seizoenkaartverkoop stopt is de verkoop van seizoenkaarten in relatie tot de verwachte beschikbaar aantal zitplaatsen met inachtneming van de coronamaatregelen in het stadion. De club wil benadrukken dat dit aantal seizoenkaarthouders alle voorspellingen vooraf heeft overtroffen en zeer dankbaar is voor de steun van haar supporters. Met deze stop streven we ernaar om zoveel mogelijk wedstrijdbezoeken voor de seizoenkaarthouders met ‘In voor- en tegenspoed’ mogelijk te maken. Zoals bekend hebben de supporters die een optie ‘SP-AR-TA’ seizoenkaart hebben aangeschaft niet het eerste recht van toegang. Het is na 9 augustus ook niet meer mogelijk om te ruilen van plaats en ook het omzetten van een ‘SP-AR-TA’ seizoenkaart naar ‘In voor- en tegenspoed’ is daarna niet meer mogelijk.

Procedure toewijzing kaarten

De procedures voor de toewijzing van kaarten voor de eerste zes thuiswedstrijden zullen wij bekend maken een aantal dagen nadat de seizoenkaartverkoop is gestopt en we beschikken over het tijdelijk aantal zitplaatsen.

Geen losse kaartverkoop met verwacht aantal zitplaatsen

Wat in ieder geval wel zeker zal zijn, is dat er voorlopig geen enkele losse kaartverkoop zal zijn voor de thuiswedstrijden in de Eredivisie. De tijdelijke capaciteit van het Sparta Stadion zal uitsluitend gebruikt worden voor seizoenkaarthouders, sponsors en verplichtingen richting commerciële partners en officials.

Wanneer de situatie gedurende het seizoen in positieve zin wijzigt, zullen wij uiteraard kijken op welke manier we de eventuele beschikbaarheid van tickets gaan toewijzen dan wel verkopen, maar voorop blijft staan dat seizoenkaarthouders voorrang houden.

Problemen met het bestellen van kaarten?
Stuur dan een e-mail naar ticketing@sparta-rotterdam.nl en u ontvangt binnen twee werkdagen antwoord.