fbpx

Rondleidingen

Neem een kijkje achter de schermen bij de oudste betaald voetbalclub van Nederland en ervaar de unieke sfeer van 't Kasteel.

Het Sparta Stadion

Sparta Rotterdam is trots op haar stadion en biedt u graag de mogelijkheid voor een uitgebreide rondleiding. In het stadion treft u het roemrijke verleden aan samengesmolten met de moderne faciliteiten waaraan een stadion van deze tijd behoort te voldoen.

Tijdens de rondleiding krijgt u een volledige kijk achter de schermen van de oudste betaald voetbalclub van Nederland en brengt u een bezoek aan de unieke plekken van het Sparta Stadion, waaronder het sponsorterras, het perscentrum en één van de vele sponsorloges.

Het Sparta Museum

Tevens brengt u een bezoek aan het mooie en traditionele Kasteel, inclusief de Ridderzaal, de Kasteelloge en het Sparta Museum.

Laat u zich tijdens de rondleiding inspireren door de échte Sparta-verhalen en de geschiedenis van Sparta Rotterdam door onze gidsen. Maak kennis met Sparta Rotterdam en beleef de unieke sfeer van die mooie club van Rood en Wit.

Tot ziens op ’t Kasteel.

Rondleidingen in het Sparta Stadion zijn alleen op aanvraag mogelijk, onder kantoortijden. Groepsgroottes vanaf 3 personen.

Tarief p.p.: € 7,50 inclusief btw

Voor informatie en reserveringen van stadion rondleidingen:

Let op: Rondleidingen zijn niet mogelijk in het weekend en op wedstrijddagen

Sparta Rotterdam
rondleidingen

Spartapark Noord 1
3027 VW Rotterdam

e. info@viaspartaevents.nl
i. www.sparta-rotterdam.nl