fbpx
Home » Loyaliteitspunten

Loyaliteitspunten

Bij sommige uitwedstrijden hanteert Sparta Rotterdam een voorrangsregeling voor trouwe fans die vaker uitwedstrijden bezoeken. Daarbij geldt dat de meest trouwe bezoekers van uitwedstrijden als eerste voorrang krijgen bij de kaartverkoop voor populaire of belangrijke uitwedstrijden zoals bijvoorbeeld in de Play-Offs of derby’s.

Met de overgang naar een nieuw ticketingsysteem in 2024 is het systeem voor loyaliteitspunten ietwat aangepast ten opzichte van het oude systeem. Alle opgebouwde loyaliteitspunten uit het oude systeem (vanaf 1 juli 2021 tot en met 9 maart 2024) zijn meegenomen in het nieuwe systeem en deze zijn geldig tot 1 juli 2026. Daarna vervallen alle oude punten uit het oude systeem.

Alle punten opgebouwd vanaf 2 april 2024 krijgen een geldigheidsduur van 36 maanden. Na 36 maanden vervalt het loyaliteitspunt automatisch. Met deze nieuwe manier van bijhouden kunnen de supporters die (op het moment van de wedstrijd) in de afgelopen drie seizoenen het vaakst naar een uitwedstrijd zijn geweest, verzekerd zijn van een ticket. Hiermee voorkomen we dat supporters die punten hebben van langer dan drie jaar geleden nog steeds voorrang krijgen terwijl zij dan niet meer regelmatig uitwedstrijden bezoeken. Zo blijven de meest trouwe uitsupporters ook in de toekomst  het eerste recht op tickets houden bij populaire uitwedstrijden.

In jouw account op www.spartakaartje.nl kan je bij het onderdeel ‘Mijn Gegevens’ je puntenaantal bekijken. De punten van een gespeelde uitwedstrijd worden binnen tien werkdagen na een gespeelde uitwedstrijd verwerkt.

Hoe werkt de voorrangsregeling?
De loyaliteitspunten zijn geldig per account, dus niet per seizoenkaart. Als je meerdere seizoenkaarten op je eigen naam (account) hebt staan, dan kan je bij een wedstrijd met een voorrangsregeling maar één wedstrijdticket kopen op jouw eigen naam.