fbpx
Home » Mid-season pakketten Sparta Rotterdam

Mid-season pakketten Sparta Rotterdam

19 december 2022 - 19:31

Sparta Rotterdam heeft voor de 2e seizoenshelft pakketten beschikbaar om met jouw bedrijf zakelijk lid te worden op Het Kasteel. Naast de 9 thuiswedstrijden in de Eredivisie (o.a. Excelsior, Feyenoord en PSV) en de bekerwedstrijd tegen PSV betekent zakelijk lid worden bij Sparta Rotterdam meer dan het bijwonen van de sfeervolle wedstrijddagen op een uitverkocht Kasteel, want er wacht ook een netwerk van 400 bedrijven om je mee te verbinden en een diverse activiteitenkalender in het komende half jaar.

Waarom zakelijk instappen bij Sparta Rotterdam?

✓ De huidige 6e plaats in de Eredivisie en succesvolle 1e seizoenshelft belooft spektakel voor de 2e seizoenshelft;
✓ Met nog 9 competitiewedstrijden in de Eredivisie (o.a. Feyenoord, PSV en Excelsior) en de bekerwedstrijd tegen PSV wachten er mooie affiches;
✓ Je geniet per direct, ook in november en december, van de voordelen van het lidmaatschap van de Sparta Rotterdam Business Club;
✓ Het zakelijk netwerk is met meer dan 400 bedrijven groter dan ooit en wordt actief met elkaar in verbinding gebracht;
✓ Er staan nog 9 activiteiten op het programma waar kennis delen, verbinden, netwerken, sportiviteit en plezier voorop staan.

Klik op de afbeelding voor een vergrote versie. Wil jij meer weten of heb je interesse om je aan te sluiten bij Sparta Rotterdam in de 2e seizoenshelft? Vul hieronder je gegevens in en wij nemen graag contact met je op.