Home » O16 speler Bell vier keer trefzeker voor O17

O16 speler Bell vier keer trefzeker voor O17

06 april 2024 - 16:00

FC Eindhoven O18 en AZ O14 waren de enige bezoekers op Sportpark Thurlede deze zaterdag. Voor de uitwedstrijden werden de nodige kilometers gemaakt. Bij elkaar opgeteld een doelpuntrijke voetbaldag, waarbij Bell vier doelpunten op zijn naam kan schrijven.

Middenbouw
__

Ajax O13 – Sparta O13 (3-0)
Sparta O13 reisde af naar Sportpark De Toekomst in Amsterdam om het op te nemen tegen de leeftijdsgenoten van Ajax O13. Met een ruststand van 1-0 tegen de verhoudingen in, liep de score na rust verder op voor de Amsterdammers naar 3-0.

Sparta O14 – AZ O14 (3-4)
Het werd een thriller van een wedstrijd voor de Spartanen van O14. Op Sportpark Thurlede keken beide ploegen met rust tegen een 1-2 stand voor de Alkmaarders aan. Na rust maakte AZ ook de 1-3. Daarna scoorde Sparta twee keer kort na elkaar, waardoor de stand op gelijke hoogte kwam: 3-3. Toch is het AZ dat er met de volle winst vandoor gaat als het vierde doelpunt nog valt.

Go Ahead Eagles O15 – Sparta O15 (4-1)
Sparta O15 nam het op tegen Go Ahead Eagles O15. Een flinke tegenvaller als het scorebord bij rust al 3-0 laat zien. Ook de 4-0 valt in ’49. Tijdens het slotakkoord kan Sparta de nul van het scorebord halen: 4-1.

Bovenbouw
__

SC ‘T Zand O17 – Sparta O17 (1-6)
Op het zonnige Sportpark Bijstervelden in Tilburg kwamen de Spartanen van O17 in actie tegen de nummer zeven, SC ’t Zand O17. Met maar liefst vier doelpunten van O16 speler Dean Bell, een van Justin van Kessel en Jeliano Berchem komt de eindstand op 1-6. Een ruime overwinning na het beververlies van vorige week.

Sparta O18 – FC Eindhoven O18 (3-0)
De Spartanen van het oudste jeugdteam onder leiding van Tim Vincken en Jason Oost kregen FC Eindhoven O18, onder leiding van Jan Poortvliet op bezoek. De koploper komt binnen ‘8 op voorsprong na een doelpunt van Angelo Kamperveen. Na rust maakt Ayoub Oufkir de 2-0 in ’49. FC Eindhoven krijgt een penalty, maar treft de paal. In ’63 stelt koploper Sparta de overwinning veilig als Giovanni Mulumba de 3-0 scoort.