fbpx
Home » Sparta O11 en O10 spelen competitieduel bij partnerclub

Sparta O11 en O10 spelen competitieduel bij partnerclub

24 mei 2024 - 11:00

Zaterdag en zondag staan in het teken van competitie en toernooien. Van de Onderbouw komen Sparta O9, O10 en O11 in actie. Sparta O15 gaat op toernooi in Alkmaar en O18 oefent bij en tegen AZ. 

Onderbouw
_________
Sparta O9
De jongste Spartanen van de Jeugdopleiding reizen dit weekend af naar België voor deelname aan de Yellow Cup in het Gaston Reiff Stadion, RCS Brainois Complex. Het toernooi start zaterdag om 14:00 uur.

Sparta O10
De Spartanen van O10 reizen zaterdag af naar Berkel en Rodenrijs voor een competitieduel tegen partnerclub TOGB O11. Op Sportpark Het Hoge Land klinkt om 8:30 uur het fluitsignaal voor de aftrap.

Sparta O11
Sparta O11 speelt zaterdag een competitieduel tegen partnerclub Blijdorp O12. Tevens de club waar Sparta Vrouwenvoetbal bijna dagelijks traint/speelt. Om 8:30 uur klinkt op Sportcomplex Noorderbocht het fluitsignaal voor de aftrap. Zondag nemen twee teams in een 8vs8 deel aan het Jany van der Veen-toernooi (organisatie Ajax).

Middenbouw
_________
Sparta O15
De Spartanen van O15 gaan het gehele weekend op toernooi in Alkmaar. Op Sportcomplex De Nollen strijden de talenten van verschillende clubs tijdens de Kolping International Cup. Klik hier voor informatie en het programma.

Bovenbouw
_________
Sparta O18
De Spartanen van het oudste jeugdteam nemen het zaterdag in een vriendschappelijk duel op tegen de leeftijdsgenoten van AZ O18. Op het AFAS-trainingscomplex gaat om 15:00 uur de bal rollen voor de mannen van Tim Vincken.