Home » Agenda items » Sparta Rotterdam x BICT Groep Golfdag

Sparta Rotterdam x BICT Groep Golfdag

27 augustus 2020 - 12:00

Dit jaar organiseert Sparta Rotterdam samen met de BICT Groep de golfdag voor de Business Club bij Golfbaan Delfland op donderdag 24 september. Een nieuwe locatie, waar onder andere ook onze afsluiting van de golfcompetitie 2019-2020 heeft plaatsgevonden.

Bij binnenkomst is het clubhuis ingericht in Sparta en BICT stijl en kunnen we bij mooi weer ook gebruik maken van het terras. Na de registratie en de flightindeling kan je samen met de Business Club leden genieten van een heerlijke lunch. Rond 12:45 uur gaan we de baan in om het onderling in de flight met tweetallen tegen elkaar op te nemen. Gedurende de golfmiddag wordt je voorzien van catering in de baan en staat er nog een extra 'challenge' op het programma.

Op het einde van de middag stroomt iedereen rustig het terras op (of het clubhuis binnen) om daar nog gezellig na te praten en te borrelen. Let op: De maatregelen en richtlijnen vanuit het RIVM worden gevolgd. Aansluitend is de prijsuitreiking, waarbij er mooie prijzen beschikbaar zijn gesteld door onze eigen sponsoren. Bij deze bedanken wij alvast BICT Groep en Trofipack voor het mede mogelijk maken van deze dag.

    • Spelvorm: Greensome
    • Aanmelden kan tot donderdag 17 september 2020
    • Prijzen: Top-3 flights, longest, neary en een bonusprijs
    • Holesponsorschap: € 395,- incl. deelname twee personen en uitingen op de golfdag

 

Programma donderdag 24 september
11.30 uur: Ontvangst deelnemers en registratie
12.00 uur: Gezamenlijke lunch
12:30 uur: Welkomstwoord Sparta Rotterdam
13.00 uur: Shotgun
17.30 uur: Einde wedstrijd
17:30 uur: Borrel + Prijsuitreiking
18:30 uur: Dinerbuffet
21.00 uur: Einde programma

Tarief: € 90,- p.p. excl. btw en incl. hapjes en drankjes

Inschrijven is helaas niet meer mogelijk!