fbpx
Home » Tickets Sparta – AZ niet meer geldig

Tickets Sparta – AZ niet meer geldig

29 september 2020 - 14:16

Tickets Sparta – AZ niet meer geldig

Naar aanleiding van het besluit van het kabinet om de coronamaatregelen verder aan te scherpen moeten wij u helaas mededelen dat de reeds uitgegeven tickets voor Sparta – AZ niet meer geldig zijn. Daar de komende drie weken er geen publiek aanwezig mag zijn bij sportwedstrijden in Nederland kunt u uw tickets weggooien of uw e-tickets verwijderen. De aangescherpte coronamaatregelen worden op 20 oktober geëvalueerd waardoor tot in ieder geval dat moment Het Kasteel helaas niet meer toegankelijk is voor haar fans.

Wat betekent dit voor mijn toegangsrecht?

De supporters die in Groep 2 zitten hadden deze wedstrijd het eerste recht van toegang. Zodra er weer duidelijkheid is over het toelaten van publiek kunnen wij u informeren wat de consequenties zijn in het schema van toegangsrecht. Het uitgangspunt is dat de supporters van Groep 2 het eerste recht van toegang krijgen bij een wedstrijd later in het seizoen.

Gekochte kinderkaarten Sparta – AZ

De reeds gekochte kinderkaarten voor Sparta – AZ zullen worden geannuleerd en de online gekochte tickets worden binnen 10 dagen gestorneerd.

Sparta – Heracles

Het eerder gepubliceerde schema blijft zoveel mogelijk van kracht, echter zal de toewijzing voor de wedstrijd Sparta – Heracles niet starten op 10 oktober. Hiervoor wachten wij eerst de evaluatie van het kabinet af die over drie weken gepland staat.

Businessclub

De zakelijke kaarten voor Sparta – AZ die reeds uitgegeven zijn, zijn ook niet meer geldig. Via de accountmanagers van de commerciële afdeling ontvangen onze businessclubleden binnenkort meer informatie.

Jong Sparta – GVVV

De reeds gekochte kaarten voor Jong Sparta – GVVV worden geannuleerd en de online gekochte tickets worden binnen 10 dagen gestorneerd. Ook bij deze wedstrijd is helaas geen publiek toegestaan.