fbpx
Home » Topplaatsen op Het Kasteel met toegang Ridderzaal

Topplaatsen op Het Kasteel met toegang Ridderzaal

17 mei 2021 - 16:03

Topplaatsen op Het Kasteel met toegang Ridderzaal

De beste tribuneplaatsen op de Kasteeltribune, op de vakken 20V en 21V, ter hoogte van de middellijn, zijn vanaf komend seizoen ook te koop als seizoenkaart. Tot op heden waren dit stoelen die uitsluitend als sponsor gekocht konden worden, maar daar komt verandering in. Met deze seizoenkaart sta je niet meer in de rij voor de normale toegangspoortjes, maar ga je via de oorspronkelijke ingang van Het Kasteel naar binnen. Je wordt daar ontvangen door een hostess die je van een polsbandje voorziet, waarmee je toegang hebt tot de historische Ridderzaal, waar je hapjes en drankjes kunt kopen. Via de terrasdeuren ga je dan naar jouw plaatsen op de Kasteeltribune. In de rust en na afloop van de wedstrijd ben je ook weer van harte welkom in de Ridderzaal.

Het tarief per seat is 500 euro per seizoenkaart, waarbij we wel aangeven dat dit tarief elk jaar met 50 euro zal stijgen totdat het niveau van 750 euro is bereikt. Sparta wil daarmee het instaptarief
vanaf komend seizoen extra aantrekkelijk maken waarbij direct duidelijk is dat het prijsniveau de komende jaren wel zal stijgen voor deze seats. Let op: Bij deze stoelen is het lidmaatschap van de Businessclub NIET inbegrepen, ook is er vanwege de beperkte beschikbaarheid géén mogelijkheid om parkeerkaarten te bestellen.

Bestellen van deze plaatsen kan via de Sparta Fanshop of www.spartakaartje.nl