fbpx
Home » Topplaatsen op Het Kasteel met toegang Ridderzaal

Topplaatsen op Het Kasteel met toegang Ridderzaal

17 mei 2021 - 16:03

Topplaatsen op Het Kasteel met toegang Ridderzaal

De beste tribuneplaatsen op de Kasteeltribune, op de vakken 20V en 21V, ter hoogte van de middellijn, zijn ook te koop als seizoenkaart. Afgelopen seizoen was de verkoop een groot succes waardoor bijna alle plaatsen waren verkocht. Op dit moment zijn er nog enkele stoelen beschikbaar en vanaf zaterdag 2 juli gaan de plaatsen in de verkoop van supporters die hun kaart niet verlengen.

Met deze seizoenkaart sta je niet meer in de rij voor de normale toegangspoortjes, maar ga je via de oorspronkelijke ingang van Het Kasteel naar binnen. Je wordt daar ontvangen door een hostess die je van een polsbandje voorziet, waarmee je toegang hebt tot de historische Ridderzaal, waar je hapjes en drankjes kunt kopen. Via de terrasdeuren ga je dan naar jouw plaatsen op de Kasteeltribune. In de rust en na afloop van de wedstrijd ben je ook weer van harte welkom in de Ridderzaal.

Het tarief per seat is komend seizoen 550 euro per seizoenkaart, waarbij we wel aangeven dat dit tarief elk jaar met 50 euro zal stijgen totdat het niveau van 750 euro is bereikt.
Let op: Bij deze stoelen is het lidmaatschap van de Businessclub NIET inbegrepen, ook is er vanwege de beperkte beschikbaarheid géén mogelijkheid om parkeerkaarten te bestellen.

Bestellen van deze plaatsen kan via de Sparta Fanshop of www.spartakaartje.nl