fbpx
Home » Topplaatsen op Het Kasteel met toegang Ridderzaal

Topplaatsen op Het Kasteel met toegang Ridderzaal

16 mei 2022 - 16:03

Topplaatsen op Het Kasteel met toegang Ridderzaal

De beste tribuneplaatsen op de Kasteeltribune, op de vakken 20V en 21V, ter hoogte van de middellijn, zijn ook te koop als seizoenkaart. Afgelopen seizoen was de verkoop een groot succes: alle plaatsen zijn verkocht. Plaatsen die niet verlengd worden zullen op 10 juni in de verkoop gaan.

Met deze seizoenkaart sta je niet meer in de rij voor de normale toegangspoortjes, maar ga je via de oorspronkelijke ingang van Het Kasteel naar binnen. Je wordt daar ontvangen door een hostess die je van een polsbandje voorziet, waarmee je toegang hebt tot de historische Ridderzaal, waar je hapjes en drankjes kunt kopen. Via de terrasdeuren ga je dan naar jouw plaatsen op de Kasteeltribune. In de rust en na afloop van de wedstrijd ben je ook van harte welkom in de Ridderzaal.

Het tarief per seat is komend seizoen 600 euro per seizoenkaart, waarbij we wel aangeven dat dit tarief elk jaar met 50 euro zal stijgen totdat het bedrag van 750 euro is bereikt.

Let op: Bij deze stoelen is het lidmaatschap van de Businessclub NIET inbegrepen, ook is er vanwege de beperkte beschikbaarheid géén mogelijkheid om parkeerkaarten te bestellen.

De eventueel niet-verlengde seizoenkaarten kun je vanaf 10 juni bestellen in de Sparta Fanshop of via www.spartakaartje.nl