Captainsponsor

Een persoonlijke ontmoeting met de aanvoerder van Sparta Rotterdam! Een ludiek wedstrijdarrangement gekoppeld aan de aanvoerder van Sparta Rotterdam. Sponsor van de aanvoerdersband, inclusief uw bedrijfsnaam op de arm van de aanvoerder én diverse interessante overige communicaties, waardoor uw onderneming op deze wedstrijddag op creatieve wijze in the spotlight staat. Na afloop ontvangt u persoonlijk uit handen van de aanvoerder van Sparta Rotterdam uw ‘eigen aanvoerdersband’ als herinnering aan deze wedstrijddag.

Captainsponsor

• Ontvangst van vier Business Seats incl. parkeerplaats

• Captain van Sparta Rotterdam spelend met uw logo op de captainsband

• Bedrijfslogo en/of naamsvermelding op videowall, in wedstrijdprogrammaboekje, etc.

• Omroepen van uw bedrijfsnaam door de stadionspeaker voorafgaand aan de wedstrijd

• Na afloop ontvangst van de captainsband uit handen van een selectiespeler inclusief foto

“Regelmatig worden wij geattendeerd dat JLT gedurende de wedstrijd is opgemerkt als wedstrijd(bal)sponsor. De naamsbekendheid van JLT is niet de enige moverende reden om gebruik te maken van het pakket. Voornaamste reden is om het bezoek aan een thuiswedstrijd voor onze mensen en/of relaties een speciale tint te geven zodat zij deze nooit vergeten.”  - Jeroen Immerzeel, Director Business Development, JLT Netherlands B.V.

Wenst u meer informatie te ontvangen over het captainsponsorpakket? Vraag direct en laagdrempelig meer informatie aan via de chat-mogelijkheid of laat uw gegevens achter op de website.