Man of the Match

Een wedstrijdarrangement opgebouwd met diverse interessante communicaties én een Meet&Greet met de ‘Man of the Match’ direct na afloop van de wedstrijd.  Als sponsor van de ‘Man of The Match’ betreedt u direct na afloop van de wedstrijd het speelveld voor een felicitatie en foto met ‘Man of The Match’. Tijdens deze Meet&Greet overhandigt u de ‘Man of the Match’ een bloemenpakket en wordt dit moment vastgelegd

“Regelmatig worden wij geattendeerd dat JLT gedurende de wedstrijd is opgemerkt als wedstrijd(bal)sponsor. De naamsbekendheid van JLT is niet de enige moverende reden om gebruik te maken van het pakket. Voornaamste reden is om het bezoek aan een thuiswedstrijd voor onze mensen en/of relaties een speciale tint te geven zodat zij deze nooit vergeten.”  - Jeroen Immerzeel, Director Business Development, JLT Netherlands B.V.

Wenst u meer informatie te ontvangen over het Man-of-the-Match arrangement? Vraag direct en laagdrempelig meer informatie aan via de chat-mogelijkheid of laat uw gegevens achter op de website.