Home » Flinke stap gezet in project ‘Nieuw Terbregge’

Flinke stap gezet in project ‘Nieuw Terbregge’

19 juni 2020 - 10:05

De Gemeente Rotterdam heeft vandaag via een persbericht bekend gemaakt dat er de komende 10 jaar geïnvesteerd gaat worden in het vernieuwen van sportaccommodaties. Onder de noemer ‘Rotterdam. Sterker Door.’ gaat Rotterdam op korte termijn aan de slag met zes grote projecten waaronder het sportcomplex Nieuw Terbregge. De gemeente zet in op het herstel van het maatschappelijk leven en de economie als gevolg van de coronacrisis en de investeringen zijn niet alleen goed voor sportend Rotterdam, maar ook een belangrijke impuls voor de bouwsector.

Manfred Laros: “Sparta Rotterdam heeft plannen ontwikkeld voor verbetering van Het Kasteel en Nieuw Terbregge. Het veldsportcomplex is eigendom van Gemeente Rotterdam. Sparta Rotterdam is met de Gemeente Rotterdam in de afrondende fase over de definitieve planvorming voor Nieuw Terbregge waarmee de capaciteit op het complex wordt verhoogd. Bovendien wordt een bijdrage geleverd aan het verlagen van de parkeerdruk in, en ontsluiting naar, de gelijknamige wijk.”

Sparta en de Gemeente Rotterdam verwachten binnen afzienbare tijd meer informatie te kunnen presenteren over de ontwikkeling van sportcomplex Nieuw Terbregge.