fbpx
Home » Henk Fraser vanaf volgend seizoen trainer van Sparta Rotterdam

Henk Fraser vanaf volgend seizoen trainer van Sparta Rotterdam

23 maart 2018 - 19:11

Sparta Rotterdam heeft overeenstemming bereikt met Henk Fraser als hoofdtrainer vanaf 1 juli 2018. De 51-jarige Fraser keert daarmee als trainer terug bij de club waar hij zijn profloopbaan als speler begon. Als eerste assistent zal Aleksandar Rankovic een contract tekenen op Het Kasteel.

Technisch manager Henk van Stee over de keuze voor Henk Fraser: “We hebben uiteraard een profielschets gemaakt. Daar zijn een aantal kandidaten uitgekomen en de keuze is gevallen op Henk Fraser. Hij heeft de ervaring, heel goed gepresteerd bij andere clubs en ook een verleden bij Sparta.” Over de looptijd van de overeenkomst: “Henk en Aleksandar hebben een contract getekend voor twee seizoenen, ongeacht niveau, maar wij gaan uit van Eredivisie.”

Henk Fraser kijkt uit naar zijn nieuwe uitdaging: “Ik ben Sparta altijd blijven volgen en het is een unieke club. Ik kijk er naar uit om na het huidige seizoen bij Sparta aan de slag te gaan. Natuurlijk ligt mijn focus er volledig op om het seizoen bij Vitesse goed af te sluiten.”