fbpx
Home » Informatie kaartverkoop ADO – Sparta Rotterdam

Informatie kaartverkoop ADO – Sparta Rotterdam

27 november 2023 - 12:50

De laatste wedstrijd van 2023 speelt Sparta Rotterdam in Den Haag. Voor de tweede ronde van de TOTO KNVB Beker gaan de Kasteelheren op bezoek bij ADO. De aftrap in het Bingoal Stadion is woensdag 20 december om 18.45 uur.

Uiteraard kan Sparta ook in Den Haag de steun van haar supporters gebruiken om te overwinteren in het bekertoernooi. U kunt de ploeg van trainer Jeroen Rijsdijk achterna reizen doormiddel van de autocombi of de buscombi. Voor seizoenkaarthouders begint de kaartverkoop woensdag 29 november om 11.00 uur. Zij krijgen één dag voorrang, waarna op donderdag 30 november om 11.00 uur de kaartverkoop begint voor clubcardhouders, mits er dan nog kaarten beschikbaar zijn. Voor zowel de seizoenkaarthouders als voor de clubcardhouders kan er 1 kaart per (S)CC gekocht worden.

Beschikbaarheid en prijzen

Autocombi

In totaal zullen er 500 kaarten in de verkoop gaan, waarvan 200 kaarten voor de autocombi. Het verzoek aan de supporters is om zo veel mogelijk met elkaar mee te rijden. Er is een speciale parkeerplaats voor supporters van Sparta. Volg daarom de aanwijzingen van stewards op om op die parkeerplaats te komen.

Bij het uitvak kunt u uw gekochte ticket omruilen in een wedstrijdticket. Doe dit bij de stewards van Sparta die hier aanwezig zullen zijn. Zorg ervoor dat u uiterlijk 18.30 uur bij het gastenvak bent, zodat u tijdig in het stadion zit.

De prijs voor de autocombi bedraagt 10,00 euro.

Buscombi

De supportersvereniging zet ook bussen in naar Den Haag. In totaal zullen er 300 kaarten in de verkoop gaan, verdeeld over vijf bussen.

De bussen vertrekken om 17.15 uur vanaf het supportershome bij het stadion. Zorg ervoor dat u er uiterlijk 17.00 uur bij het supportershome bent om in te checken. Zo kunnen de bussen tijdig richting het stadion van ADO vertrekken. Bij het inchecken voor de buscombi krijgen leden van de supportersvereniging vijf euro terug, jeugdleden tien euro. (retour PIN)

De prijs voor de buscombi bedraagt 28,00 euro.

Aandachtspunten

Het is niet toegestaan om op de wedstrijddag de binnenstad te bezoeken, ook is het niet toegestaan met openbaar vervoer te reizen.

Data kaartverkoop

Voor seizoenkaarthouders begint de kaartverkoop dus op woensdag 29 november om 11.00 uur. Vanaf dan zijn kaarten te koop via www.spartakaartje.nl en in de fanshop. Mochten er donderdag 30 november om 11.00 uur nog kaarten beschikbaar zijn, krijgen ook clubcardhouders de kans om tickets te bemachtigen. Vanaf dan kunnen ook zij kaarten kopen via www.spartakaartje.nl of in de fanshop.