fbpx
Home » Informatie kaartverkoop Ajax – Sparta Rotterdam

Informatie kaartverkoop Ajax – Sparta Rotterdam

13 november 2023 - 12:52

Op zaterdag 9 december speelt Sparta haar laatste uitwedstrijd in de Eredivisie van 2023. De Rotterdammers gaan dan op bezoek bij Ajax. In Amsterdam wordt er om 18.45 uur afgetrapt.

Uiteraard is het mogelijk voor supporters van Sparta om de ploeg van trainer Jeroen Rijsdijk te steunen. Naar aanleiding van de uitwedstrijd tegen Ajax van vorig seizoen, is in samenspraak met de supportersvereniging van Sparta en veiligheidspartners besloten dat alleen seizoenkaarthouders kaarten kunnen afnemen (1 kaart per SCC). Daarentegen is het wel weer mogelijk om met Eigen Vervoer naar de Johan Cruijff ArenA af te reizen. Daarnaast is de buscombi van de supportersvereniging ook een mogelijkheid.

Beschikbaarheid en prijzen:

Eigen Vervoer

In eerste instantie zijn er 640 kaarten beschikbaar komen voor eigen vervoer. Dat houdt in dat u zelf mag bepalen hoe u naar Amsterdam wil afreizen. Bijvoorbeeld het openbaar vervoer is hierin ook toegestaan. Houdt er wel rekening mee, dat wanneer u met de auto komt, parkeren op eigen gelegenheid is. Wij adviseren u om via: http://www.onlineticket.nl een parkeerkaart te kopen.

Uw gekochte ticket kan bij Ingang K bij de stewards van Sparta omgewisseld worden in een wedstrijdticket. Dit kan tussen 17.30 uur en 18.30 uur, zodat u voor de aftrap in het uitvak zit.

De prijs voor eigen vervoer bedraagt 20,00 euro.

Buscombi

De supportersvereniging zet ook bussen in naar Amsterdam. In totaal zullen er 160 kaarten beschikbaar komen voor de buscombi.

De bussen vertrekken om 16.00 uur vanaf het supportershome bij het stadion. Zorg ervoor dat u er uiterlijk 15.45 uur bent om in te checken voor de bus. Zo kunnen de bussen tijdig naar het stadion van Ajax vertrekken. Bij het inchecken voor de bus krijgen leden van de supportersvereniging vijf euro terug, jeugdleden tien euro.

De prijs voor de buscombi bedraagt 33,00 euro (busreis + ticket).

Data kaartverkoop:

De kaartverkoop start woensdag 15 november om 11.00 uur. Vanaf dan is het mogelijk om kaarten te kopen via www.spartakaartje.nl of in de fanshop. De kaartverkoop stopt vrijdag 8 december om 17.00 uur, tenzij alle beschikbare kaarten eerder zijn uitverkocht.