fbpx
Home » Informatie kaartverkoop FC Emmen – Sparta Rotterdam

Informatie kaartverkoop FC Emmen – Sparta Rotterdam

02 maart 2023 - 12:37

Op zaterdag 18 maart gaat Sparta Rotterdam op bezoek bij FC Emmen. In Drenthe gaat de bal rollen om 18.45 uur.

Het is voor supporters van Sparta mogelijk om de ploeg van trainer Maurice Steijn te steunen in Emmen. Dat kan doormiddel van een autocombi of een buscombi. Voor beide opties geldt dat er uitsluitend kaartverkoop is aan (Seizoen)ClubCard-houders van Sparta (max 1 kaart per (S)CC).

Beschikbaarheid en prijzen:

Autocombi

Voor de autocombi zijn er 175 kaarten beschikbaar. Uw dient dan verplicht met de auto naar Emmen te komen en te parkeren op de parkeerplaats die beschikbaar is voor alleen uitsupporters.

Zorg ervoor dat u uiterlijk 18.30 uur bij het gastenvak bent om tijdig in het uitvak te zijn. Het bezoeken van de binnenstad van Emmen en het reizen met openbaar vervoer is niet toegestaan.

De prijs voor de autocombi bedraagt 16,00 euro.

Buscombi

De supportersvereniging zet bussen in naar Emmen toe. In eerste instantie zijn er 104 kaarten beschikbaar voor 2 bussen. Indien er meer animo is zal er gekeken worden naar de mogelijkheid van extra bussen.

De bussen vertrekken om 14.30 uur vanaf het supportershome bij het stadion. Zorg ervoor dat u uiterlijk 14.15 uur bij het supportershome bent om in te checken. Zo kunnen de bussen tijdig vertrekken naar Emmen. Leden van de supportersvereniging krijgen bij het inchecken voor de bus 5 euro terug, jeugdleden 10 euro.

De prijs voor de buscombi bedraagt 39,50 euro (busreis en ticket).

Data kaartverkoop

De kaartverkoop voor deze wedstrijd begint zaterdag 4 maart om 11.00 uur. Kaarten zijn vanaf dan te koop op www.spartakaartje.nl of in de fanshop. De kaartverkoop stopt vrijdag 17 maart om 17.00 uur, tenzij het uitvak eerder uitverkocht is.