fbpx
Home » Informatie kaartverkoop Feyenoord – Sparta Rotterdam

Informatie kaartverkoop Feyenoord – Sparta Rotterdam

15 januari 2024 - 14:37

Op zondag 11 februari staat er weer een stadsderby op het programma voor Sparta Rotterdam. De Kasteelheren steken dan de Maas over om een bezoek te brengen aan Feyenoord. De aftrap in De Kuip is om 20.00 uur.

De selectie van Sparta kan uiteraard alle steun in Rotterdam-Zuid gebruiken. In totaal zullen er 1.150 kaarten in de verkoop gaan voor supporters van Sparta. Op de eerste verkoopdag kunnen alleen seizoenkaarthouders kaarten kopen, vanaf dag twee, als er nog tickets beschikbaar zijn, kunnen ook clubcardhouders een ticket bemachtigen. Voor beide opties geldt dat er 1 kaart per (S)CC gekocht kan worden.

Beschikbaarheid en prijzen

Eigen Vervoer

Het is mogelijk om met Eigen Vervoer af te reizen naar De Kuip. U mag dan zelf bepalen hoe u naar het stadion van Feyenoord wil komen. Sparta raadt u aan om met het Openbaar Vervoer te komen, omdat er geen speciale parkeerplaatsen zijn voor supporters van de bezoekende club. Mocht u dus met de auto komen, is parkeren op eigen gelegenheid. In totaal gaan er 948 kaarten in de verkoop voor Eigen Vervoer.

Uw gekochte ticket kunt u op de wedstrijddag omruilen bij het NS-terrein naast De Kuip voor een wedstrijdticket. Doe dit bij de stewards van Sparta vanaf 18:45 uur, die hier zullen staan. Zorg ervoor dat u dit uiterlijk om 19.45 uur doet, om tijdig in het uitvak te zijn.

De prijs voor Eigen Vervoer bedraagt 20,00 euro.

Buscombi

De supportersvereniging zet ook bussen in naar De Kuip. Er zullen maximaal vier bussen ingezet worden verdeeld over 202 kaarten, die in de verkoop gaan voor de buscombi.

De bussen vertrekken om 18.15 uur vanaf het supportershome bij het stadion. Zorg ervoor dat u uiterlijk 18.00 uur bij het supportershome bent om in te checken. Zo kunnen de bussen tijdig richting Rotterdam-Zuid vertrekken. Bij het inchecken voor de buscombi krijgen leden van de supportersvereniging vijf euro terug, jeugdleden tien euro.

De prijs voor de buscombi bedraagt 26,00 euro.

Data kaartverkoop

De kaartverkoop begint voor seizoenkaarthouders op woensdag 17 januari om 11.00 uur. Vanaf dan zijn kaarten te koop via www.spartakaartje.nl en in de fanshop. Vanaf donderdag 18 januari om 11.00 uur kunnen clubcardhouders via dezelfde weg kaarten aanschaffen, mits er nog tickets beschikbaar zijn. De kaartverkoop stopt vrijdag 9 februari, tenzij alle 1.150 kaarten eerder zijn verkocht.

Verkoopschema:

Woensdag 17 januari om 11.00 uur: seizoenkaarthouders kunnen kaarten kopen

Donderdag 18 januari om 11.00 uur: clubcardhouders kunnen kaarten kopen

Vorig seizoen werd Sparta gesteund door een vol uitvak. (Foto: Carla Vos)