fbpx
Home » Informatie kaartverkoop Sparta – NAC

Informatie kaartverkoop Sparta – NAC

09 juli 2021 - 12:00

Sparta Rotterdam speelt vrijdag 23 juli om 18:00 uur een oefenwedstrijd op Het Kasteel tegen NAC Breda. Dit is het eerste thuisduel dat Spartanen in de voorbereiding op het seizoen 2021-2022 kunnen bezoeken. Uitsluitend Seizoenkaarthouders hebben de mogelijkheid om dit duel te bezoeken maar dienen rekening te houden met een aantal voorwaarden.

Elke seizoenkaarthouder kan vanaf zaterdag 10 juli, 11:00 uur voor €1,00 één kaart kopen via www.spartakaartje.nl of bij de Fanshop. Deze kaart is persoonsgebonden en dient in combinatie met een geldig legitimatiebewijs getoond te worden aan de poorten van Het Kasteel. Daarnaast dienen supporters van 13 jaar of ouder in het bezit te zijn van een QR-code die aantoont dat u gevaccineerd bent, een negatieve testuitslag van niet ouder dan 40 uur of in de afgelopen zes maanden Covid-19 heeft gehad. Deze QR-code is te downloaden in de CoronaCheck-app en zal ook bij de toegangspoorten worden gescand en uw legitimatiebewijs zal dan worden gecontroleerd. Niet-gevaccineerde supporters die de wedstrijd willen bezoeken dienen vooraf een testafspraak te maken via www.testenvoortoegang.org

*Op de wedstrijddag zal er géén kaartverkoop plaatsvinden.

CoronaCheck-app

Voor vragen over de CoronaCheck-app of de QR-code kunt u terecht op www.coronacheck.nl. Mocht u niet in het bezit zijn van een smartphone waar u de CoronaCheck-app op kunt downloaden dan verwijzen we u graag naar: www.coronacheck.nl/nl/print. Houd er rekening mee dat u bij het ophalen van uw QR-code in het bezit dient te zijn van DigiD. Mocht u deze nog niet hebben dan dient u dit zo snel mogelijk aan te vragen aangezien het een aantal werkdagen duurt voordat u deze ontvangt per post.