Home » O17 met strafschoppen uit de beker en O16 ruim langs Twente/Heracles

O17 met strafschoppen uit de beker en O16 ruim langs Twente/Heracles

30 maart 2024 - 17:00

Met de paasdagen voor de deur stond de voetbalzaterdag in het teken van een mix aan wedstrijden, zowel een competitie-, beker- als vrienschappelijke wedstrijd.

Middenbouw
__
Sparta O16 – FC Twente/Heracles Academie O16 (4-0)
Sparta O16 speelde een belangrijk duel tegen de nummer zeven FC Twente/Heracles Academie O16. De eerste helft blijft doelpuntloos. Na rust opende Sparta de score. Daarna weet Sparta de score verder uit te bouwen naar een ruime overwinning met in totaal vier doelpunten in eigen huis: 4-0. Drie belangrijke punten.

Bovenbouw
__
Sparta O17 – Voorschoten’97 (4-4)
De Spartanen van O17 mochten thuis het veld betreden voor de 1/4 finale beker tegen Voorschoten’97 O17. Het werd een spannende wedstrijd, met een 4-4 stand bij het officiële eindsignaal. Deze stand resulteerde in penalty’s. De keeper van Voorschoten weet twee strafschoppen te stoppen en een speler schiet de laatste bal genadeloos binnen. Sparta O17 ligt uit de beker.

Feyenoord O18 – Sparta O18 (5-1)
Sparta O18 speelde een vriendschappelijke stadsderby tegen Feyenoord O18. Feyenoord opende de score, waarna Sparta de gelijkmaker scoorde. In de eerste helft gaven de mannen van Tim Vincken het in de slotminuten voor rust uit handen, als er twee tegentreffers binnenvallen. Na rust (3-1) blijft Sparta redelijk gretig, maar komt het niet meer tot scoren. Feyenoord wel, waardoor de eindstand op 5-1 komt. Geweldig moment van de ochtend, keeper Rik Suur maakt na een jaar blessureleed weer zijn eerste 30 minuten.