fbpx
Home » Persoonlijke sponsor Mare Westerink | De Graanbeurs

Persoonlijke sponsor Mare Westerink | De Graanbeurs

Speelster Mare Westerink, positie CV, is bezig aan haar tweede officiële seizoen bij Sparta Vrouwenvoetbal. Mare stroomde in als speelster binnen het Sparta Maatwerk Talententraject en veroverde zonder twijfel een plek in de selectie. De jonge Brabantse verdedigster (17) combineert haar voetbalcarrière met het afronden van haar studie.

Voor het derde seizoen is De Graanbeurs uit Fijnaart de persoonlijke sponsor van Mare en draagt daarmee bij aan de talentontwikkeling van speelsters met een voetbaldroom. Mare is een moderne verdedigster, die volop in ontwikkeling is en inzicht combineert met prima techniek. Mare kan goed indribbelen en daarmee een 'vrouw' meer situatie creëren op het middenveld. Mare is van vaste waarde in de Beloftencompetitie.

De Graanbeurs in Fijnaart biedt lekker eten, gezellige borrels, feest(jes) en een leuke uitgaansgelegenheid in een sfeervolle ambiance met buitenterras. Ook voor uw feesten thuis en events op locatie komen wij graag naar u toe om dit voor u te verzorgen. Uiteraard ook Take Away. 


De Graanbeurs

Kadedijk 6
4793 GB Fijnaart
www.degraanbeurs.nl