fbpx
Home » Persoonlijke sponsor Michelle van der Jagt | Roem van Yerseke

Persoonlijke sponsor Michelle van der Jagt | Roem van Yerseke

Speelster Michelle van der Jagt, positie spits, is bezig aan haar derde seizoen bij Sparta Vrouwenvoetbal en maakte eerder de overstap vanuit JVOZ (Vlissingen). De Zeeuwse aanvalster (19) reist bijna dagelijks vanuit Yerseke naar Rotterdam en combineert haar voetbalcarrière met een studie aan het Johan Cruijff Academy in Tilburg.

Roem van Yerseke is de persoonlijke sponsor van Michelle en draagt daarmee bij aan de talentontwikkeling van speelsters met een voetbaldroom. Michelle is een slimme, scorende spits die enorm doelgericht is, beschikt over een prima functionele techniek en weet wat er tactisch gevraagd wordt.

Roem van Yerseke is sinds 1942 tot op heden actief als familiebedrijf in de schelpdiersector. In deze periode is het bedrijf uitgegroeid tot één van Europa’s grootste spelers op de markt. Verse mosselen, oesters en garnalen spelen de hoofdrol. Ervaring, knowhow en toekomstvisie vormen de basis van het succes. Zo’n 150 mensen spannen zich dagelijks in om het beste resultaat te bereiken.

 

ROEM VAN YERSEKE        
Postbus 25
4400 AA Yerseke
www.roemvanyerseke.nl