fbpx
Home » Persoonlijke Sponsor Veerle Van Spijk | C-REATE

Persoonlijke Sponsor Veerle Van Spijk | C-REATE

Speelster Veerle van Spijk, positie 10, is bezig aan haar vierde seizoen bij Sparta Vrouwenvoetbal. Veerle veroverde na deelname aan een stagetraining zonder twijfel een plek in de selectie en maakte de overstap van de talentvolle lichting van DIA. De Brabantse aanvallende middenveldster (19) combineert haar voetbalcarrière met een studie Sportmarketing aan de Johan Cruijff Academy in Tilburg.

C-REATE is voor het tweede seizoen de persoonlijke sponsor van Veerle en draagt daarmee bij aan de talentontwikkeling van speelsters met een voetbaldroom. Veerle is een creatieve middenveldster die makkelijk kan passeren en over een goed schot beschikt. Veerle heeft een echte winnaarsmentaliteit en gedrevenheid, die met haar schot waar nodig een mooi aantal doelpunten meepakt. Na haar kruisband blessure en revalidatie staat Veerle gelukkig weer op het veld en is van belangrijke waarde voor de selectie en teamprestaties.

C-REATE is een creatief bedrijf waar we met veel passie en toewijding werken aan lokale projecten: ‘Building the future’ noemen wij dat. Wij gaan steeds op zoek naar toegevoegde waarde. Create ontwikkelt projecten altijd met respect voor de locatie, het pand en de omgeving waarbij de gebruiker centraal staat. Create staat voor ambitie, creativiteit, ervaring en expertise. Samen met u drukken we graag een creatieve stempel op lokale projecten.

C-REATE
Grotestraat 138a
5141 HC Waalwijk
www.c-reate.nl