fbpx
Home » Persoonlijke Sponsor Veerle Van Spijk | Gubbels Sloop en Infra BV

Persoonlijke Sponsor Veerle Van Spijk | Gubbels Sloop en Infra BV

Speelster Veerle van Spijk, positie 10, is bezig aan haar vierde seizoen bij Sparta Vrouwenvoetbal. Veerle veroverde na deelname aan een stagetraining zonder twijfel een plek in de selectie en maakte de overstap van de talentvolle lichting van DIA. De Brabantse aanvallende middenveldster (19) combineert haar voetbalcarrière met een studie Sportmarketing aan de Johan Cruijff Academy in Tilburg.

Gubbels Sloop en Infra is voor het eerste seizoen de persoonlijke sponsor van Veerle en draagt daarmee bij aan de talentontwikkeling van speelsters met een voetbaldroom. Veerle is een creatieve middenveldster die makkelijk kan passeren en over een goed schot beschikt. Veerle heeft een echte winnaarsmentaliteit en gedrevenheid, die met haar schot waar nodig een mooi aantal doelpunten meepakt. Na haar kruisband blessure en revalidatie staat Veerle gelukkig weer op het veld en is van belangrijke waarde voor de selectie en teamprestaties.

Gubbels is een familiebedrijf waar met passie gewerkt wordt aan projecten in de infratechniek, bodem- en asbestsanering, circulair slopen en (mobiele) recycling. Wij leggen de duurzame  basis voor onder andere vastgoedontwikkelingen, infrastructurele oplossingen, sportterreinen en nieuwe natuurgebiede.

Gubbels Sloop en Infra
Nieuwkuikseweg 2
5268 LE Helvoirt
www.gubbels.nl